Özel Yaşam Hastanesi’nde normalleşmeye geçiş süreci başladı

1 Haziran’dan itibaren hastanelerde uygulanan salgın tedbirlerinin gevşetilmesinin planlanmasının ardından Elbistan Özel Yaşam Hastanesi’nde yeni normalleşme dönemi çalışmalarına başladı.

Hastane yönetiminden yapılan açıklamada eskisi gibi yoğunluk olmasa da hasta sayısını azaltarak sosyal mesafe kurallarına ve maske takma kurallarına uyarak yeni normalleşme dönemi çalışmalarına geçişin başladığı belirtildi.

Hastane yönetiminin yeni normalleşme çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada;

“Yeni kontrollü hayata geçiş konusunda Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’nın dediği gibi eski yaşam şekli olarak algılanmamalıdır. Sosyal mesafe maske ve düzenli el yıkama kurallarına kesinlikle riayet edilmelidir. Amacımız salgınla olan mücadelemizde elde ettiğimiz kazanımları kaybetmemek ve aşama aşama normal hayata dönmek gerekir. Hastanemizde gerekli hijyen koşulları ve tedbirler alınarak gün en az 2 defa dezenfeksiyon işlemleri uygulanmaktadır” denildi.

04 Haz 2020 - 17:40 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Elbistan - Keşke randevu lu alsanız hastayı bir özel hastane randevu suz çalışırım anlamadım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Haziran 17:40
02

Alim biri - Corona diye bir şey yok,eğer böyle tehlikeli bir hastalık olsaydı , Trump,ve diğer zenginler Mars a kaçardı,bundan emin olun...

Corona yok dedik diye elinizi yıkamayı bırakmayın,el yıkama her zaman lazım...

Yine eğer girip vb gibi belirtiler gösterir iseniz tıpkı diğer giriplerde olduğu gibi sevenlerinize ben hastayım deyip,tokalaşma ve opusmeyi erteleyin...

Corona dünyanın en büyük yalanı..

Corona bahanesi ile oluşacak olan krizin günah keçisi ilan edilecektir...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Haziran 17:40
01

mehmet - Elbistanın tek bir özel hastaneye mahkum edilmesi çok yazık. Alternatif özel hastaneler olmalı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Haziran 17:40