Özel Yaşam Hastanesi, Covid-19 antikor testi yapmaya başladı

Özel Yaşam Hastanesi, bünyesinde oluşturduğu özel birimde Covid-19 antikor testi yapmaya başladı.

Özel Yaşam Hastanesi, Covid-19 antikor testi yapmaya başladı
Haber albümü için resme tıklayın

Özel Yaşam Hastanesi yetkilileri, Covid-19 testi ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada, testlerin güvenilirlik açısından yüksek duyarlılığa ve özgüllüğe sahip olduğunu belirttiler.

Özel Yaşam Hastanesinde oluşturulan yeni birimde yapılmaya başlanan Covid-19 antikor testi sayesinde bu hastalığın geçirilip geçirilmediği, bağışıklık sisteminin gelişip gelişmediği, bu virüsle mücadelenin hangi durumda olduğunu açıkça gösterilecek.

Özel Yaşam Hastanesi yetkilileri, Covid-19 pandemisi sonucunda yaşanan karantina günlerinden normalleşme sürecine döndüğümüz şu günlerde hastalığı geçiren ve geçirmeyen birçok kişi bağışıklık kazanıp kazanmadığını merak ettiklerine dikkat çekildi.

Açıklamada, “Bununla birlikte pek çok işyeri de çalışanlarının bağışıklık oranlarını tespit ederek normal hayata dönüş adımlarını buna göre belirliyor. Tüm bunlar antikor testlerinin önemini ortaya koymaktadır. Antikor testi daha önce Covid-19 geçirip geçirmediğimizi kontrol etmek için yapılan bir kan testidir. Yani Covid-19 antikor testi ile bu hastalığı belirli tada belirsiz geçiren kişiler bağışıklık durumlarını öğrenebilirler. Antikor testleri ile kişilerde oluşan antikorları, daha önce enfeksiyonu geçirip geçirmediğini, virüsle mücadelenin hangi döneminde olduğunu ve bağışıklık gelişip gelişmediğini duyarlılığı yüzde 100 olan bu kan testi ile öğrenmek isteyen sayın halkımızı Özel Yaşam Hastanesine bekliyoruz.

Çalıştığımız Abbot antikor testlerinin özgüllüğü ise yüzde 99 olup buda yapılan testin ‘doğru negatiflik’ oranını gösterir. Geliştirilen bu yeni testlerin güvenilirlik açısından yüksek duyarlılığa ve özgüllüğe sahip olduğu açıktır” denildi.

22 Eyl 2020 - 16:52 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

11

yasam hastanesi - birde ücret ne kadar onuda yazmış olsaydınız iyi olmaz mıydı ne bilelim be kadar soyacaksınız

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 16:52
10

Şahan - Evet hayırlı olsun 250 TL veren yaptırabilecek

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 16:52
09

gurbetçi - Ücretli olduğunuda belirtiniz.Osmaniyede özel hastanede 150 tl

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 16:52
08

Emir - Ücreti ne kadar acaba?

Ekim Kasım aralikta hepimiz geçireceğiz diyorlar hele bir 2021e girelim yaptirmayi düşünürüm

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 16:52
06

Vatandaş - 250 TL ye yapıyormuş Yaptıracak Olanlar Varsa Bilsinler. Şöyle Bir Zamanda Şu Ekonomide Şu İşsizlikte Nasılda Fırsatçılar MaşAllah.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 16:52
04

Mehmet - Arkadaşlar bunlara para vermeyiniz ona vereceğiniz para ile proteinli vitaminli gıdalara yöneliniz bu hastalık bağışıklık sistemini zorluyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 16:52
03

Gülüm - Onlar para tuzağı arkadaşlar şu işsizlik de zor zamanlarda geçiyoruz zaten aldanmayın aman ha

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 16:52
02

Yasam - Yasama o parayi verecegime ruayadan covid aşisi getirtirim daha iyi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 16:52