Özel belgede sahtecilik ve dolandırıcılık iddiası: 1 tutuklama

Elbistan’da özel belgede sahtecilik ve nitelikli dolandırıcılık suçlaması ile gözaltına alınan bir kişi, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgi ve iddialara göre, Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, H. K. isimli şahsın işlettiği işyerinde nitelikli dolandırıcılık ve özel belgede sahtecilik suçu kapsamında arama yaptı. Yapılan arama sonrasında işyerinde ele geçirilen bir adet bilgisayar, hard disk, bir adet laptop ve 1050 civarında sigorta poliçesi ile trafik ceza makbuzlarına incelenmek üzere el konuldu. Devam eden poliçe tasnif çalışmalarında 19 müştekinin beyanı alınarak 6 şahsın da bilgisine başvuruldu. Şüpheli H.K., Cumhuriyet Savcısının talimatıyla yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Elbistan Adliyesi’ne sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Elbistan E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi.

23 Ağu 2019 - 16:46 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

05

Vatandaş - Emniyet güçlerimizi tebrik ediyorum. Insanlarımızı dolandıran birçok kişi ve gruplar var.Çek, senet vb.ayakları ile tefecilik yapan sahte iş adamı görünümlü dolandırıcılar. Bunların da bir an önce üzerine gidilmelidir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ağustos 16:46
04

Mağdur - Yolsuzluk, haksızlık, tefecilik, dolandırıcılık yapan herkes cezasını görmelidir. Yoksa halkın devletine ve milletine olan güveni sarsılır. Emniyet güçlerimize, yargı mensuplarına büyük görev düşmektedir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ağustos 16:46
03

MAĞDURİYETLER GİDERİLSİN! - TEBRİKLER...HAKİM VE SAVCILARIMIZA BÜYÜK GÖREVLER DÜŞÜYOR.MAĞDURİYETLERİN GİDERİLMESİ İÇİN LÜTFEN ÖNEMLİ VE CİDDİ ADIMLAR ATILSIN.YOKSA SUÇLULAR CESARET BULUR.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ağustos 16:46
02

Vatandaş - Ortalıkta çok bunlardan çok kişinin yuvasını yaktılar yıktılar.. Ve ne emniyet den ne devletten korkuyorlar.. Cezasının olmadığını mı biliyorlar anlamış değilim... Her neyse bunların eline düşenlerin de Allah yardımcısı olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ağustos 16:46
01

Alperen - Meclis açıldığında ilk affedilecekler arasında malesef bu tür suçlular yer alıyor

Bir kaç ay sonra çıkacak yasa değişimi ile çıkar ve yeni kurbanlar veya yeni dolandırıcılık yöntemleri bulur.

Malesef olay budur.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ağustos 16:46