Otomobiller çarpıştı: 3 yaralı

Elbistan’da Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzerinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Otomobiller çarpıştı: 3 yaralı
Otomobiller çarpıştı: 3 yaralı
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Edinilen bilgiye göre; Serkan D. idaresindeki 02 AL 163 plakalı otomobil ile Oğuzhan D.’nin kullandığı 46 VF 512 plakalı otomobil, Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzerindeki kavşakta çarpıştı.

Çarpanın etkisiyle savrulan otomobillerden biri yol ortasında kalırken, diğeri ise yan yattı. Yan yatan otomobil, kazayı gören vatandaşlar tarafından düzeltildi. Meydana gelen trafik kazasında otomobil sürücüsü Serkan D. ve otomobilde bulunan yolcular Mısra G. ile Zehra G. yaralandı. Yaralılara ilk müdahale ihbar üzerine kaza mahalline sevk edilen sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Yaralılar ambulanslarla Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavilerine burada devam edilen yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Polis, 3 kişinin yaralandığı kazayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

14 Tem 2017 - 16:41 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

murat - nerdeyse haftada bir kaza oluyor buraya alınacak bir önlem yokmu bu kadar mı aciziz yazık yahu.....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Temmuz 16:41
03

Mevlüt - Yine aynı yer yine aynı kaza Bence Yav kavuşabilir açık bırakılması lazım yoksa da kavşak kapatılması lazım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Temmuz 16:41
01

Mısra - Bence belediyenin bu yere bir çare bulması gerekir çünkü bir değil iki değil bu ne yaa kendi vatandaşlarımızı kendi ellerimizle tehlikeye atıyoruz olmaz ki yahuu ne ne yaff

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Temmuz 16:41