Otomobiller çarpıştı: 1 yaralı

Elbistan’da iki otomobilin kavşakta çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Otomobiller çarpıştı: 1 yaralı
Otomobiller çarpıştı: 1 yaralı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Kaza, Yunus Emre Mahallesi’nde yaşandı. K.K.’nin kullandığı 46 VC 959 plakalı otomobille Y.K. idaresindeki 46 FY 360 plakalı otomobil, Oğuzhan Caddesi ile Kazım Karabekir Caddesi kavşağında çarpıştı. Kazada, arka tekeri kopan otomobillerden biri kaldırıma çıkarak cami duvarına çarptı. Diğer otomobil ise yol ortasında kaldı. Her iki araçta da büyük çaplı maddi hasarın oluştuğu kazada, sürücülerden F.K. yaralandı. Yaralı sürücü, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulansı ile Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Diğer sürücünün yara almadan kurtulduğu kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

13 Haz 2019 - 18:13 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Mehmet Kaya - Tam bu kösede bir Firin var dort yol burasi firina gelen duruyor herkosye bir arac parkediliyor ve yolu goremiyor sürücüler goörebilmek icin yolun ortasina kadar cikincada kaza oluyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Haziran 18:13
02

Elbistanlı - Dikkatsizlik dahası kuraltanımazlık daha dahası hadbilmezlik...YETER!!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Haziran 18:13
01

Mahir ünal - Denetim az ceza az abi heryere canlı kamera koyun sonra hız yyapanlarada kitleyin o cezayı öyle 3_5 değil

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Haziran 18:13