Otomobiller çarpıştı: 1 ölü 6 yaralı

Afşin ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybederken 6 kişi de yaralandı.

Otomobiller çarpıştı: 1 ölü 6 yaralı
Haber albümü için resme tıklayın

Afşin ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybederken 6 kişi de yaralandı.

Kaza, Eshab-ı Kehf Caddesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre,Kamil Kul (33) yönetimindeki 44 FA 277 plakalı otomobil, Sefa Atalay'ın kullandığı 46 ADM 815 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazanın ardından can pazarı kuruldu. Çevredekilerin ihbarı ile bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada, 19 yaşındaki Erol Efe olay yerinde hayatını kaybetti, sürücüler ile araçlardaki Furkan Burak (6) ve Firdevs Efe (30) ile Dilara (24) ve Elif Su Atalay (1) yaralandı.

112 Acil Servis ekiplerince Afşin Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar, ilk müdahalenin ardından Kahramanmaraş'taki hastanelere sevk edildi.

Kazada yaşamını yitiren Erol Efe'nin cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı.

Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

21 Tem 2021 - 21:55 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.