Otomobil takla attı: 1 ölü 3 yaralı

Göksun-Elbistan karayolunda otomobilin takla atması sonucunda yaşanan trafik kazasında ağır yaralanan 1 kişi, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre kaza, Göksun-Elbistan karayolunun Kanlıkavak Mahallesi civarında meydana geldi. Kahramanmaraş’tan dönen anne, baba ve kızları ile birlikte bir yakınlarının içinde bulunduğu 46 VA 082 plakalı otomobil, sürücüsü Dilek İnan’ın (24) direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda savruldu. Yol onarım levhasına çarpan otomobil, ters dönerek metrelerce sürüklendi. Dönel kavşak üzerine takla atarak durabilen otomobildeki sürücü Dilek İnan ile annesi Aliye (53) ve babası Abuzer İnan (56) ve Hasan Kama (57) yaralandı. Kazanın ardından tam bir can pazarı yaşandı. Durumu ağır olan anne Aliye İnan ile eşi Abuzer ve Hasan Kama isimli yaralılar Göksun Devlet Hastanesi’ne, sürücü Dilek İnan da Afşin Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralılardan durumu ağır olan 53 yaşındaki Aliye İnan, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. İnan’ın cenazesi, işlemlerin ardından memleketi Nurhak ilçesinde defnedildi.

25 May 2019 - 13:24 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

08

Ömer Faruk erşahin - Yıllardır Göksun Elbistan arası yol hala bitmedi labirent gibi dahada yıllarca biteceğe benzemiyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 13:24
07

Elbistanlı - Bu yolda kazalar artmaya başladı artık.yol yapım çalışması için konulan yön ve uyarı levhaları çengel bulmaca gibi.çok karışık.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 13:24
05

özgür özcan - Allah rahmet eylesin yaralılarada acil şifalar diliyorum başınız sagolsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mayıs 13:24