Osmanlı Kafe ve Pastane hizmette açıldı

Osmanlı Kafe ve Pastane, Dulkadiroğlu Caddesi Öğretmenevi yanında düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Osmanlı Kafe ve Pastane hizmette açıldı
Osmanlı Kafe ve Pastane hizmette açıldı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

İşletme sahipleri Ömer Polat ve Efendi Çirci, açılışa gösterilen ilgiye teşekkür ederek şunları söylediler:

“Yeni açmış olduğumuz işyerimizde yaş pasta, kuru pasta, dondurma çeşitlerinin yanı sıra nezih bir ortamda kahvaltı hizmeti de veriyoruz. Ürünlerimizi gıda güvenliğine, lezzete ve estetiğe bağlı kalarak üretmek ilkemiz, müşteri memnuniyeti ise temel amacımızdır. Müşterilerimizin tercihleri ve titiz çalışmalarımızla hizmet vermekteyiz. Müşterilerimize titiz, sağlıklı, kaliteli ve güler yüzlü hizmet sunuyoruz. Yaş pasta, kuru pasta, tatlı çeşitleri, börek çeşitleri, simit ve poğaça çeşitleri ile hizmet veriyoruz.”

29 Nis 2017 - 15:37 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.