Öğrenciler kep atıp, mezuniyet pastası kestiler

Elbistan TOKİ Şehit Jandarma Er Levent Kuşoğlu İlkokulu 4/E sınıfı öğrencileri kep atıp, mezuniyet pastası kestiler.

Pınarbaşı Kaynarca mevkiindeki bir tesiste sabah kahvaltısı yapan öğrenciler, daha sonra Mükrime Hatun Kültür Evi’nde bir araya geldiler. Burada Sınıf Öğretmeni Ülkü Özdemir gözetiminde fotoğraf çekimi yaptıran öğrenciler, daha sonra cübbe giyip temsili mezuniyet sertifikası aldıktan sonra, hep birlikte pasta kestiler.

Elbistan TOKİ Şehit Jandarma Er Levent Kuşoğlu İlkokulu 4/E sınıfı öğrencileri son olarak keplerini havaya atarak, mezuniyetlerini kutladılar. Elbistan TOKİ Şehit Jandarma Er Levent Kuşoğlu İlkokulu 4/E Sınıf Öğretmeni Ülkü Özdemir öğrencilerini tek tek tebrik ettikten sonra, ortaokul hayatlarında başarı dileğinde bulundu.

17 Haz 2021 - 17:34 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.