Nurhak’ta öğrencilere spor malzemesi desteği

Nurhak Kaymakamlığı uhdesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından sürdürülen “SODES’le El Ele Gönül Gönüle Spor” projesi kapsamında spor kurslarına katılan öğrencilere, çeşitli spor malzemeleri dağıtıldı.

Nurhak’ta öğrencilere spor malzemesi desteği
Nurhak’ta öğrencilere spor malzemesi desteği
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Kahramanmaraş Valiliği koordinesinde Nurhak Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen “SODES’le El Ele Gönül Gönüle Spor” projesi, 200 bin 530 TL destek almaya hak kazanmasının ardından, uygulama çalışmalarına başlandı. Bu çerçevede, ilçedeki okullarda açılan futbol, voleybol, basketbol, hentbol, masa tenisi ve satranç kurslarına devam eden öğrencilere verilecek olan spor malzemelerinin tanıtımı ve dağıtımı gerçekleştirildi. Nurhak Kapalı Spor Salonu’ndaki malzeme dağıtım programına Kaymakam İsmail Pendik, Belediye Başkanı Av. Ahmet Akkuş, Kahramanmaraş Valiliği SODES Koordinasyon Birimi yetkilileri, kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Nurhak Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Adnan Karpınar, “Kahramanmaraş Valiliği koordinasyonunda Kalkınma Bakanlığı tarafından finanse edilen, Nurhak Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan proje kapsamında 12-18 yaş grubu gençlerimize futbol, basketbol, voleybol, hentbol, halk oyunları, satranç, masa tenisi kursları verilecektir. Bu projenin amacı gençlerimizin bedensel, zihinsel, sosyal gelişimlerine katkı sağlayıp, gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan uzat tutmaktır. 1 Mart-31 Mayıs tarihleri arasında, 7 okulumuzda öğrencilerimize farklı alanlarda kurs verilecektir” dedi.

Nurhak Belediye Başkanı Av. Ahmet Akkuş da, gençlere her zaman spor yapmaları tavsiyesinde bulundu. Nurhak Belediyesi olarak gençlere spor alanları hazırlamaya gayret gösterdiklerini ifade eden Başkan Akkuş, projede emeği geçenlere teşekkür etti.

Nurhak Kaymakamı İsmail Pendik ise, ‘SODES’le El Ele Gönül Gönüle’ projesinin önemine değindi. Gençlerin sporla iç içe bir yaşam geçirmesi için bu tür projeleri her zaman önemsediklerini kaydeden Kaymakam Pendik, 200 bin 530 TL bütçesi olan “SODES’le El Ele Gönül Gönüle Spor” projesinin ilçeye spor tesisleri kazandırmayı amaçladığını hatırlattı.

Yapılan konuşmaların ardından öğrencilere spor malzemeleri dağıtıldı.

18 Nis 2018 - 17:35 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.