Nurhak’ta kavgaya karışan 7 kişiye ‘sosyal mesafe’ cezası

Nurhak ilçesinde kavgaya karışan 7 kişiye sosyal mesafe kuralı ile 20 yaş altı sokağa çıkma yasağını ihlal ettikleri gerekçesiyle 789’ar TL idari para cezası kesildi.

Nurhak ilçesinde kavgaya karışan 7 kişiye sosyal mesafe kuralı ile 20 yaş altı sokağa çıkma yasağını ihlal ettikleri gerekçesiyle 789’ar TL idari para cezası kesildi.

Nurhak Kaymakamı Cihat Koç, ilçede kavgaya karışan 7 kişiye, adli işlemlerin yanı sıra koronavirüs (Kovid-19) salgını tedbirleri kapsamında alınan 20 yaş altındakilere sokağa çıkma yasağı ile sosyal mesafe kuralına uymadıkları gerekçesi ile kişi başı 789’ar TL idari para cezası uygulandığını bildirdi. Kaymakam Koç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda aynı tedbirler çerçevesinde 20 yaş altı sokağa çıkma yasağını ihlal eden 2 kişi ve sosyal mesafe kuralına uymayan 1 kişiye de aynı cezaların uygulandığını kaydetti.

08 Nis 2020 - 21:42 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

şekerci - elbistanda 20 yaş altı 60 yaş üstü çarşı pazar geziyor yetkililerden bu şahıslara önlem alınmasını bekliyoruz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Nisan 21:42
03

Elbistalı - İnsanlar bir süre sonra günlük binlerce kişi ölmeye başlayınca durumun ciddiyetini anlayacak ama iş işten geçecek

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Nisan 21:42
02

Seyfullah btkck - Elbistanda bu yaş sıralamasına kimse uymuyor heleki mesire alanı Israfil Kargı parkı 7/24 insan kaynıyor gelip madde alanlar alkol alnlar birde sosyal mesafe kurallarına uymuyorlar bizlerin huzurunu kaçıranlar kendimiz evden çıkmıyoruz millet geizyor hastaysa hastaliklarini bırakıp gidiyorlar lütfen bu park yerlerine gereken tedbiri yapın kendimiz memleketimize dahi gitmedik evimizden duruyoruz egerki birşey varsa kimseye bulaşmasın diye dikkat ediyoruz lütfen kimsenin kul hakkına girmesinler yetkililer bu parklar ile Özel ilgilensinler ve hiç birşekilde korumalı değiller maske yok eldiven yok birde geride pislikleri kalıyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Nisan 21:42