Nurhak’ta kardeşlik iftarı verildi

Nurhak Müftülüğü tarafından organize edilen birlik ve kardeşlik iftarı, yüzlerce vatandaşı bir araya getirdi. Birlik, beraberlik ve kardeşlik teması...

Nurhak’ta kardeşlik iftarı verildi
Nurhak’ta kardeşlik iftarı verildi
Haber albümü için resme tıklayın

Nurhak Müftülüğü tarafından organize edilen birlik ve kardeşlik iftarı, yüzlerce vatandaşı bir araya getirdi.

Birlik, beraberlik ve kardeşlik teması ile düzenlenen iftar programına; Nurhak Kaymakamı İsmail Pendik, Nurhak Belediye Başkan Vekili Aslan Palalı, Büyükşehir Belediyesi Elbistan Koordinatörü Ali Mazhar Türk ve yüzlerce davetli katıldı.

Akşam ezanı ile birlikte oruçlar açılırken, daha sonra mikrofona gelen Nurhak Müftüsü Mehmet Koç iftar duası yaptı.

İftar yemeğinin ardından kısa bir konuşma yapan Nurhak Kaymakamı İsmail Pendik, geleneksel hale gelen birlik ve kardeşlik iftarının önemli bir misyona sahip olduğunu vurguladı.

Kaymakam Pendik, “Birlik ve beraberliğin en güzel şekilde harmanlandığı güzel ilçemizde, Türk, Kürt, Sünni ve Alevinin aynı sofrada buluşmasından büyük memnuniyet duyuyorum. Nurhak ilçemiz bu yönü ile örnek bir şehirdir. Bu tür organizasyonlar, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin daha da güçlenmesine katkı sağlayacaktır. İftar programının hazırlanmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

21 Haz 2017 - 14:13 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.