Nurhak, Cumhuriyet Meydanı’na kavuşuyor

Nurhak Belediye Başkanı Av. Ahmet Akkuş, ilçenin en önemli eksikliklerinden biri olarak gördükleri Cumhuriyet Meydanı projesi çalışmalarına başlandığını söyledi.

Nurhak, Cumhuriyet Meydanı’na kavuşuyor
Nurhak, Cumhuriyet Meydanı’na kavuşuyor
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Başkan Akkuş, Cumhuriyet Meydanı’nın türlü sosyal ve kültürel etkinliklerin yapılabileceği bir alan olacağını belirterek, “Verdiğimiz sözü tuttuk” diye konuştu.

Nurhak’a kent meydanı kazandırılması için ilk kazma vuruldu. Nurhak Belediyesi hizmet binasının yan tarafında inşasına başlanan kent meydanının ismi, Cumhuriyet Meydanı olacak. Kent meydanı projesi ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Nurhak Belediye Başkanı Av. Ahmet Akkuş, çağdaş, uygar ve yaşanılabilir bir ilçe hedefi için çalıştıklarını söyledi.

Başkan Akkuş, şunları söyledi:

“Nurhak büyük hedeflerle, bu günü değil yarını düşünerek çağdaş uygar yaşanabilir bir ilçeyi hedeflemiştik yani çocuklarımıza ve torunlarımıza güzel bir Nurhak bırakmak hepimizin asli görevlerinden biri olduğunu beyan etmiştik. Bu amaçla gençlerimizin, yaşlılarımızın, engellilerimizin yani toplumun her kesimine hitap edecek olan kent meydanı projesi Nurhak ilçemizin olmazsa olmaz dediğimiz ihtiyaçlarından bir tanesiydi. Vatandaşlarımızın rahat nefes alabileceği bir mekan olmasının yanı sıra her türlü sosyal ve kültürel etkinliklerin yapılabileceği kent meydanı projesi, ilçemizin önemli bir eksiğinin giderilmesi gerekiyordu. Bu eksiğin giderilmesi için belediye hizmet binamızın yanında bulunan petrol istasyonu kamulaştırıp, “Meydanlarda, Nurhak’ımıza Cumhuriyet Meydanı yakışır dedik ve Cumhuriyet Meydanını yapmak boynumuzun borcu olsun” demiştik halkımıza. Bu gün bu borcu ödemek için ilk kazmayı vurmanın heyecanı ve sevinci içerisindeyiz.

Bu yolda bize desteklerini esirgemeyen, bizi İzmir Karabağlar Belediyesi ile kardeş belediye ilan eden CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcımız Seyit Torun’a ve kardeş kentimiz İzmir Karabağlar belediye başkanı Muhittin Selvitopu başta olmak üzere meclisine, ekibine ve katkısı olan bütün dostlarımıza teşekkürü bir borç biliyoruz.”

18 Kas 2017 - 16:08 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.