Nisa Eşarp ve Çanta hizmete açıldı

Nisa Eşarp ve Çanta, Güneşli Mahallesi Dr. Hasanbey Caddesi üzerinde düzenlenen mütevazi bir törenle hizmet vermeye başladı.

Nisa Eşarp ve Çanta hizmete açıldı
Nisa Eşarp ve Çanta hizmete açıldı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

İşletme sahibi Şengül Seyfi, geniş ürün yelpazesi ile Elbistan halkına hizmet vermeye başladıklarını belirterek, şunları söyledi:

“Yeni sezon eşarp, şal ve çanta çeşitleri ile işyerimizde Elbistan halkına hizmet vereceğiz. Kalite ve uygun fiyata birbirinden şık eşarp, şal ve çanta çeşitleri ile müşterilerimizin hizmetindeyiz. Birçok markanın yer aldığı mağazamızda bayanlar, her bütçeye uygun ürün çeşidini bulabilecekler. Birbirinden şık eşarp, şal ve çanta çeşitlerini bayanların beğenisine sunuyoruz.”

18 Ağu 2017 - 15:11 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Vatandaş - Hayır li uğurlu olsun inşAllah Allahım bol rızık versin inşAllah

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ağustos 15:11