Narkotikten zehir tacirlerine bir darbe daha

Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin, daha önceden hakkında işlem yapılan uyuşturucu satıcısının bağlantılı olduğu kişilere yönelik olarak düzenlediği operasyonda yakalanan bir şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlileri, zehir tacirlerine darbe vurmaya devam ediyor. Başarılı operasyonlarla hem ilçede hem de il dışından Elbistan’da yapılmak istenen uyuşturucu madde ticareti yapanların, parmaklıklar arkasına gönderilmesini sağlayan narkotik ekipleri, bu kişilerin bağlantıda olduğu şahıslar hakkında da savcılık koordinesinde adım adım iz sürüyor. Narkotik ekipleri, bu çerçevede daha önceden hakkında işlem yapılan bir şahsın, M.Ü. ile olan bağlantısını tespit etti. Narkotik ekipleri, düzenledikleri operasyonla M.Ü’yü gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Elbistan Adliyesi’ne sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı Sulh Hukuk Mahkemesi’nce tutuklanarak Elbistan E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi.

Narkotik ekiplerinin, uyuşturucu ve uyuşturucu madde ticaretine yönelik operasyonlarının aralıksız olarak süreceği belirtildi.

22 Eki 2020 - 14:47 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Vatandaş - Parklarda zehir tacirleri cirit atıyor ceyhan parkı fuhuş yuvası olmuş kimsenin haberi yok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ekim 14:47
01

Kurbet kuşu - Ufak bir iş yaparlar cok büyükmüş

Gibi yaygarasını yaparlar büyük

Gör ki o yakalana kişi bu işi yapanların en alt vatandaşı kalbur

Üstü olan aynen devam

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ekim 14:47