Narkotikten bonzai operasyonu: 1 kişi tutuklandı

Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin, sokak satıcılarına yönelik olarak düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 1 kişi, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlileri, ilçe merkezinde uyuşturucu satıcılarına dönük operasyon düzenledi. Operasyonda, M.A.T isimli şahsın, bonzai adlı sentetik uyuşturucu madde sattığı Ö.Ö. ve A.O.C. isimli şahıslar yakalandı. Şahısların üzerinde bir miktar bonzai ele geçirilmesi üzerine Cumhuriyet Savcısı’ndan alınan arama kararına istinaden ikinci bir operasyon düzenlendi. Narkotik ekipleri, ikinci operasyonla gözaltına aldıkları M.A.T.yi, işlemleri için emniyete götürdü. Buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.A.T., çıkarıldığı mahkemece uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklanarak Elbistan E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi.

A.O. C.ve Ö.Ö. isimli şahıslara ise, uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçundan adli işlem yapıldı.

15 Haz 2019 - 13:46 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Adem - Kümbet mahallesinde ki sağlık ocağı civarındaki çocuk parkında saat 11:00 dan sonra uyuşturucu kullanan ve satan gençler buluşuyor bir de pınarbaşı lunapark civarı... Bir gencimizi bulaşmaktan kurtarsak bile toplum için kar derim... Operasyonların arttırılarak devamını istiyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Haziran 13:46