Minik öğrencilerden anlamlı destek

Elbistan Papatyam Anaokulu öğrencileri, İyilik-Der’in başlatmış okullarda başlatmış olduğu kampanyaya topladıkları gıda paketleri ve giyim eşyaları ile destek oldular.

Minik öğrencilerden anlamlı destek
Minik öğrencilerden anlamlı destek
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İyilik-Der arasında yapılan protokol ile okullarda tanıtım ve yardım çalışmalarına başlayan İyilik-Der’e ilk destek Papatyam Anaokulu’ndan geldi.

Papatyam Anaokulu Müdürü Seyhan Dedeler’in teşvik ve desteğiyle, okul bünyesinde başlatılan kampanyaya okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı. Başlatılan yardımlaşma kampanyasına öğrenciler ve öğretmenler gıda paketi ile bayramlık kıyafet desteğinde bulundu. Düzenlenen kampanya kapsamında ihtiyaç sahibi aile ve çocuklara dağıtılmak üzere, toplanan gıda paketleri ve giyim eşyaları İyilik-Der yöneticilerine teslim edildi.

Elbistan İyilik-Der Kadın Temsilcisi ve Yetim Komisyon Başkanı Fazilet Seviç ve Kadınlar Sorumlusu Mürevvet Pak, desteklerinden dolayı Papatyam Anaokulu Müdürü Seyhan Dedeler’e teşekkür ettiler.

22 May 2019 - 13:14 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.