Minibüs şarampole yuvarlandı: 2 ölü 14 yaralı

Ekinözü’nde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 14 kişi yaralandı.

Minibüs şarampole yuvarlandı: 2 ölü 14 yaralı
Minibüs şarampole yuvarlandı: 2 ölü 14 yaralı
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Merkeze bağlı Ilıca Mahallesinden Ekinözü istikametine seyir halinde olan Tahsin Kılıç idaresindeki minibüs, Ambar Mahallesi Geleviz mevkiinde iddialara göre freninin boşalması nedeniyle kontrolden çıkarak, şarampole yuvarlandı.

Yaklaşık 50 metrelik uçuruma yuvarlanan ve çam ağacına çarparak duran minibüste yolcu olarak bulunan sürücü Tahsin Kılınç ile Eşe Doğanay, Erva Kılınç, Rukiye Polat, Ömer Hayva, Rana Kılınç, Hilal Kılınç, Cansu Kılınç, Lütfiye Doganay, Cuma Şahin, Atilla Hayva, Muhammet Hayva, Türkan Hayva, Mucize Naz Polat ve Cafer Doğanay yaralandı.

Kazayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine kurtarma ekibi ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Ekinözü, Elbistan ve Afşin Devlet Hastanelerine sevk edilen yaralılardan durumu ağır olan Eşe Doğanay ve Cafer Doğanay, doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

20 Ağu 2017 - 20:01 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

05

Sait anteplioglu - Gecmus olsun olwnw eahmwt yaealilara sufa dilerim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ağustos 20:01
04

Kahraman Yay - Allah rahmet eylesin ailelerine sabır versin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ağustos 20:01
03

Bahittin Saykin Almanya - Vefat edenlere Allah rahmet yaralılara da şifa versin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ağustos 20:01
02

Ali Kılıç - Allah rahmet eylesin yakınlarına Allah sabir versin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ağustos 20:01