MHP’de bayram sevinci yaşandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elbistan İlçe Teşkilatı’nda Ramazan bayramı dolayısıyla bayramın ikinci günü bayramlaşma programı düzenlendi.

MHP’de bayram sevinci yaşandı
MHP’de bayram sevinci yaşandı
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Bayramlaşma programında konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan, ülkücülerin asıl yuvasının MHP olduğunu belirterek, “Tüm ülkücülerin, kendi öz vatanları, kendi öz partileri Milliyetçi Hareket Partisi’nde toplanmalarını bekliyoruz” diye konuştu.

İbrahim Karaoğlanoğlu Meydanı’ndaki seçim irtibat bürosu önündeki bayramlaşma programına Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan, MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Sermet Yıldız, Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Zuhal Karakoç Dora ve partililer katıldı.

Programa katılan partililerle tek tek bayramlaştıktan sonra bir selamlama konuşması yapan MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, “Ramazan bayramına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki 24 Haziran seçimlerinin ülkemize ve partimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Sermet Yıldız ile Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Zuhal Karakoç Dora da birer konuşma yaparak, partililerin bayramını kutladı.

Programın son konuşmasını yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan ise, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Aycan, “En büyük savaş, insanın kendi nefsi ile olan savaştır. Nefis ile olan savaşı inşallah kazanmış ve bayramı hak etmişizdir. En büyük bayram, insanın nefsini yenebilmiş olmaktır. Bugün, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin, birbirimize daha sıkı sarılmanın bir vesilesidir. Bu zamana kadar hep birlikte hareket ettik. Birlikte Türk milliyetçiliğine ve milliyetçi harekete hizmet ediyoruz. Beraber üzüldük, beraber yorulduk, beraber sevindik. Bu bayramın tüm camiamıza da hayırlı olmasını diliyorum. Allah, birlik ve beraberliğimizi artırsın ve kuvvetlendirsin. Birbirimize olan haklarımızı helal edelim. Benim, sizin üzerinizde hakkım varsa ben helal ediyorum. Sizin benim üzerimizde hakkınız varsa lütfen haklarınızı helal edin. Bilerek veya bilmeyerek gönül kırdığımız, hakkını yediğimiz kardeşlerim varsa bunlar tamamen istemeyerek olmuş şeylerdir. Hep birlikte Milliyetçi Hareket Partisi’nin neferleriyiz. Hep birlikte davamıza hizmet etmek istiyoruz” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan, şunları söyledi:

“Türk milliyetçiliği ve Türkçülük, binlerce yıllık bir öyküdür. Bunun başından beri emeği geçen herkesi tek tek yâd etmek mümkün değil. Yakın tarihimizde geçenleri de rahmetle anıyoruz. Ziya Gökalp’ı, Mustafa Kemal Atatürk’ü, başbuğumuz Alparslan Türkeş’i, 80 öncesinde bu dava uğruna kanlarını akıtan ve canlarını veren 5 bin ülkücü şehidimizi rahmetle anıyorum. Ailelerinin bayramını kutluyorum. 80 sonrasında zindanlarda çürüyen, ömrünü zindanlarda geçiren dava arkadaşlarımızı, ağabeylerimizi saygıyla selamlıyorum. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’yi de saygıyla selamlıyoruz. Hepsinin bu dava üzerinde emekleri var.”

Türk milliyetçiliğinin siyasi misyonunun Milliyetçi Hareket Partisi olduğunun altını çizen Aycan, “Derdimiz, Türk milletinin huzuru, refahı, devletimizin güçlü ve muzaffer olmasıdır. Bizim siyasi misyonumuz budur. Türk milliyetçiliğinin siyasi misyonu Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Milliyetçi Hareket Partisi’nin her neferi, sadece bu millet için canını vermeye hazır olan, her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olan gönül erleridir. Hep birlikte bu davayı bu noktaya kadar getirdik. Tek derdimiz, atalarımızın bize emanet ettiği bu güzel ülkede biz de; bizden sonrakileri güçlü, muzaffer bir ülke bırakmak. Devletimiz daim olsun, milletimiz huzur içerisinde yaşasın diye siyaset yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Konuşmasının devamında kendini ülkücü ve Türk milliyetçisi olarak tanımlayan herkese MHP’nin kapısının sonuna kadar açık olduğunu vurgulayan Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan, “Seçim arifesindeyiz. 24 Haziran’da seçim var. Bütün dava arkadaşlarımı, MHP çatısı altında toplanmaya davet ediyorum. Biz, kimseyi MHP’den uzaklaştırmadık. Bir takım arkadaşlarımız; kendisini Türk milliyetçisi ve ülkücü olarak tanımlayan kişiler, bugün partimizden ayrılmışsa kendi iradeleri ile ayrılmıştır. Biz kimseye gidin demedik. Ama bugün kapımız sonuna kadar açık. Tüm ülkücüleri, kendi öz vatanları, kendi öz partileri Milliyetçi Hareket Partisi’nde toplanmalarını bekliyoruz. Gün, bugündür. Biz hakkımızı helal ediyoruz. Eğer kendilerini Türk milliyetçisi ve ülkücü olarak tanımlıyorsa yerleri Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Burada olmaları gerekir. Bir şekilde küserek, kızarak eğer partimizden uzaklaşmışlarsa onlar da haklarını helal etsinler. Küsmek, düşmanlık yapmak ülkücü kardeşliğine yakışmaz. Taş yerinde ağırdır. Başka kapılarda, ortalıkta savrulmaktansa kendi partinizde, kendi kurumunuzda birinci sınıf insan olmanızı ve yer almanızı bekliyoruz” cümleleri ile çağrıda bulundu.

Aycan, son olarak, “Onlara şunu hatırlatmak istiyorum, özellikle de adını vererek söylüyorum; İYİ Parti’ye, Saadet Partisi’ne veya başka bir partiye verdiğiniz oyların kime yarayacağını bilmemiz lazım. Bu oylar, Cumhuriyet Halk Partisi’ne, dolayısıyla HDP’ye yarayacaktır. Bu kızgınlıkta yaptığınız hareket, Cumhuriyet Halk Partisi’nin sonuçta milletvekili çıkarmasına sebep olacaktır. İnsanların neye hizmet ettiğini iyi görmesi lazım. Hem Türk milliyetçisiyim deyip, hem de HDP ile olmak, PKK destekçisi olmak Türk milliyetçiliği ile ne kadar bağdaşır. Selahattin Demirtaş’tan başka bu milletin derdi yok mu? Benim, askerime silah çeken, benim polisimi şehit eden teröristlerin siyasi temsilcisini savunmak; kendini milliyetçi ve muhafazakâr olarak tanımlayan kişilere mi kalmıştır?” şeklinde konuştu.

17 Haz 2018 - 14:17 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Bozkurt - Akp ye yamanıp Akkurt olanlara oy yok.Keşke onurlu bir şekilde baraja takılsaydık.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 14:17
02

Elbistanli ünal - Sefer aycan ülkücülerin gerçek yuvası mhp demiş.yav he he....adama sormazlarmı mhp de ülkücü mü koydunuz?genel başkandan başlamak üzere koltuk ve kendi kişisel menfaatlerinin peşinden koşanlardan başka mhp de ülkücümü kaldı? bunu seçimden sonra sizde anlarsınız.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 14:17
01

Murat Taş - Tabandan aday yok. Seçim komite başkanı eski ocak başkanı.Çelişki var bence.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Haziran 14:17