MHP Elbistan teşkilatı, birlik ve beraberlik yemeğinde buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elbistan İlçe Başkanlığı tarafından, geçmişten bugüne parti ve ülkücü hareketin birçok kademesinde yer alan isimlerin katıldığı geniş kapsamlı birlik ve beraberlik yemeği düzenlendi.

MHP Elbistan teşkilatı, birlik ve beraberlik yemeğinde buluştu
MHP Elbistan teşkilatı, birlik ve beraberlik yemeğinde buluştu
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Organizede konuşan MHP Elbistan İlçe Başkanı Ramazan Kılıç, beka sorunu bitene kadar birlikte mücadele edeceklerini söyledi.

MHP Elbistan İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen buluşmaya; MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Erdem Karakoç, MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Sermet Yıldız, Cumhur İttifakı Elbistan Belediye Başkan adayı Mehmet Gürbüz, AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Av. Hasan Sungur, MHP Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Kozanoğlu, Ülkü Ocakları Başkanı Ümit Genç, geçmiş dönem ilçe başkanları, ülkü ocakları başkanları, il yöneticileri ve belediye meclis üyesi adayları ile çok sayıda partili katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan organizenin ilk konuşmacısı MHP Elbistan İlçe Başkanı Ramazan Kılıç oldu. Kılıç, sayılı günler kalan yerel seçimlerin, Türkiye ve Elbistan için kader seçimleri olduğunun altını çizdi.

Başkan Kılıç, konuşmasında şunları söyledi:

“Siyasi bir atmosferdeyiz. Yerel seçimlerin eşiğindeyiz. Bu seçimler ülkemiz ve Elbistan için kader seçimidir. Beka sorunu bitinceye kadar birlikte mücadele edeceğiz. Terörle mücadele için verdiğimiz mücadele ülkemizin beka sorunu değil midir? Vatana saldırı, ezana hakaret ve mukaddesatlara karşı çıkanlara verilen mücadele beka sorunu değil midir? Bu ittifak, bu cumhur ittifakı bizim için 2023’e kadar, beka sorunu bitinceye kadar yaşayacaktır.”

MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Erdem Karakoç ise konuşmasında geçmişten bugüne kadar milliyetçi hareket ve ülkücü gençliğin verdiği mücadeleleri ele aldı. Karakoç, Cumhur İttifakının önemi ve anlamına değinerek, seçimlerde dayanışma içinde olunmasına dikkat çekti.

Organizede yer alan Cumhur İttifakı Elbistan Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürbüz ise, “Ben, MHP’nin de Elbistan Belediye Başkanı olacağım. Bizim iki liderimiz var. Biri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, diğeri ise Sayın Dr. Devlet Bahçeli’dir. Biz, hepimiz kardeşiz. Elbistan hepimizin. Cumhur İttifakı kutlu bir davadır. Bu davaya hizmet etmek için ne bir unvana ne de bir çağrıya gerek vardır” şeklinde konuştu.

Program, çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

21 Mar 2019 - 13:54 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.