Mersin'de dolu ve sağanak yağış etkili oldu

Mersin'de öğleden sonra etkili olan sağanak yağış ve dolu hayatı olumsuz etkiledi.

Mersin'de dolu ve sağanak yağış etkili oldu
Haber albümü için resme tıklayın

Mersin kent merkezinde öğleden sonra başlayan yağmur, zamanla şiddetini arttırarak dolu yağışı ile birlikte devam etti. Fındık büyüklüğündeki dolu nedeniyle yollar beyaza büründü. Aniden başlayan dolu yağışı hayatı olumsuz etkilerken, vatandaşlar da zor anlar yaşadı. Kentin özellikle yüksek kesimlerinde etkili olan dolu, bazı araçlara da hasar verdi.

Doluyla birlikte devam eden sağanak yağış ise şehrin bazı bölgelerinde su birikintilerine yol açtı. Özellikle kent merkezindeki cadde ve yollarda oluşan su birikintileri nedeniyle trafikteki araçlar zor anlar yaşadı. Yaklaşık 1 saat süren şiddetli yağış, sele neden olmadan durdu.

Hüseyin Kar - Koray Ünlü

19 Kas 2017 - 19:01 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.