Malatya'da deprem, Elbistan'da da hissedildi

Malatya'nın Pütürge ilçesinde 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Malatya'nın Pütürge ilçesinde Kandilli Rasathanesinin açıkladığı verilere göre 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Elbistan'da da hissedildi.

Malatya'nın Pütürge ilçesinde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 21.06'da Pütürge ilçesinde 5 büyüklüğünde yer sarsıntısı kaydedildi. Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 5.3 olarak açıkladı. Depremin 7 kilometre derinlikte olduğu belirlendi. Sarsıntı, Elbistan ve civar illerden de hissedildi.

Malatya Valisi Aydın Baruş, Pütürge ilçesindeki depreme ilişkin şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk bilgisi almadıklarını, araştırmaların sürdüğünü bildirdi.

05 Haz 2020 - 21:15 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

06

Jeolog - Deprem heran olabilir. Lütfen Elbistan'I sağlam zeminli alanları dikkate alarak inşa edin. TKİ lojmanları ve Ketizmen arasındaki bölge zemin etütlerine göre en sağlam zemine sahip.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Haziran 21:15
02

Realite - Duy sesimizi başkanım duy

Bu halkın çığlığına kulak ver

Cebinin sevdalısı mütahitleri dail

Elbistan sevdalısı halkın sesini diynee

5 kattan fazla yoook

Bunların gözü doymaaaz

Allah depreminen uyarıyo ammmaaa kim anayacak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Haziran 21:15
01

Mehmet - Deprem,virüs yine deprem.Peki haramlardan vazgeçiyor muyuz hayır.Bizi ancak açlık terbiye eder

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Haziran 21:15