Lavanta vadisi, offroad yarışlarına ev sahipliği yapacak

Elbistan Belediyesi, Elbistan Doğa Sporları ve Offroad Kulübü (ELOFF) ile birlikte lavanta vadisinde offroad yarışları düzenleyecek.

Elbistan Belediyesi, Elbistan Doğa Sporları ve Offroad Kulübü (ELOFF) ile birlikte lavanta vadisinde offroad yarışları düzenleyecek.

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Türkiye’nin en büyük lavanta vadisinde heyecanın ve görsel şölenin doruğa çıkacağı offroad yarışı düzenleyeceklerini söyledi.

Elbistan Doğa Sporları ve Offroad Kulübü (ELOFF) işbirliğinde gerçekleştirilecek offroad yarışlarına Elbistanlıları davet eden Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, “Elbistan’a, Türkiye’nin en büyük lavanta vadisini kazandırdık. 1 milyon metrekarelik alana sahip olan lavanta vadimiz, farklı bir etkinlikle ön plana çıkacak. İlçemizde offroad sporuna gönül vermiş ve ülkemizin birçok yerindeki yarışlarda ilçemizi başarıyla temsil etmiş olan ELOFF üyeleri ile birlikte bir yarış programı organize ettik. Arazi şartları için özel dizayn edilmiş çok sayıda aracın katılımı ile birlikte adrenalinin doruğa çıkacağı organizeye ev sahipliği yapacağız. 16 Ağustos Pazar günü saat 10.00’da offroad yarışlarımız start alacak. Heyecan dolu ve şölen havasında bir gün geçirmek isteyen hemşerilerimizi lavanta vadimize bekliyoruz” dedi.

Başkan Gürbüz, “Bu organize ile birlikte ilçemizin doğa sporlarında da bir merkez olması yolunda önemli bir adım atmış olacağız. Önümüzdeki yıllarda, daha kapsamlı ve ulusal ölçekteki yarışlara ev sahipliği yapmayı amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

14 Ağu 2020 - 21:55 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

yavuz arslan - Elbistan termikten çıkan dumanı,gazı külü soluyan elbistanlılar, mis kokulu lavanta vadisinde off anam off road yapıcılar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ağustos 21:55
03

Vatandaş - Elbistan’ın çukur dolu yollarında zaten hergün of road yapıyoruz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ağustos 21:55
02

Serkan - Yavuz kardeş lavanta mı var da koksun göz boyama saçma sapan işler millet aç

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ağustos 21:55
01

Elbistanlı - Birkaç gün öncesinden haberimiz olsaydı ,en azından bizde eğlenceli bir gün geçirirdik. Ayrıca belediyemizin tüm çalışma ve gayretleri için teşekür ederiz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Ağustos 21:55