Lastiği patlayan kayısı yüklü kamyonet takla attı

Elbistan-Göksun karayolunun 48. kilometresinde yaşanan trafik kazasında, lastiği patlayan kayısı ve kayısı çekirdeği yüklü kamyonet takla attı.

Lastiği patlayan kayısı yüklü kamyonet takla attı
Lastiği patlayan kayısı yüklü kamyonet takla attı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Kaza, Elbistan-Göksun karayolunun Kanlıkavak Mahallesi çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kuru kayısı ve kayısı çekirdeği yüklü 44 KA 064 plakalı kamyonet, lastiğinin patlaması sonucunda kontrolden çıktı. Sürücünün çabası da aracı yolda tutmaya yetmedi. Yükün de etkisi ile savrulan kamyonet, geldiği yöne dönerek takla attı. Ters dönen araçtaki kayısı ve çekirdek dolu çuvallar ise etrafa saçıldı. Sürücü, kazayı büyük şans eseri yara almadan atlattı.

Kazaya karışan kamyonet, vinç yardımı ile yoldan kaldırıldı.

22 May 2018 - 13:54 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Serkan - Yazık garibim çiftçiye Allah tan bisey olmamış cok cok gecmis olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 13:54
01

İ.kurt - Büyük Geçmiş olsun KAyısı ticareti yapan vatandaşımıza

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 13:54