Kurucu Başkan Çelenk’e geçmiş olsun ziyareti

Elbistanspor yönetimi, takımın kurucu başkanı Ruşen Çelenk’i tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletip, takım formasını hediye ettiler.

Kurucu Başkan Çelenk’e geçmiş olsun ziyareti
Haber albümü için resme tıklayın

Elbistanspor Kulüp Başkanı Av. Sertan Davdav, yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Mutlu Doğan ve bir grup futbolcu, geçirmiş olduğu rahatsızlıktan dolayı Yaşam Hastanesi’nde tedavi gören Ruşen Çelenk’i ziyaret ederek, yalnız bırakmadılar.

Yapılan ziyarette Elbistanspor Kurucu Başkanı Ruşen Çelenk, rahatsız olmasına rağmen, ilgiyle ve heyecanla Elbistanspor’un şampiyonluk mücadelesini yakından takip ettiğini belirterek, Elbistanspor’un eskiden olduğu gibi, profesyonel ligde mücadele etmesi gerektiğini söyledi.

Şu anki yönetimin ve futbolcu kadrosunun bunu başaracak güçte ve inançta olduğunu ifade eden Çelenk, bundan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Duygusal anların yaşandığı ziyarette Ruşen Çelenk, futbolculardan şampiyonluk sözü istedi. Elbistanspor kaptanımız Anıl Koçak, Ruşen Çelenk’e takım olarak şampiyon olma konusunda kenetlendiklerini söyleyerek, şampiyonluk kupasını kendisine getirme sözü verdi.

Eski başkan Ruşen Çelenk, kulüple ilgili aklına gelen bazı anıları yâd ederek, yapılan ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bu nazik davranışlarından ötürü, Kulüp Başkanı Av. Sertan Davdav’a, yönetim kurulu üyelerine, antrenör Mutlu Doğan’a ve futbolculara teşekkür eden Ruşen Çelenk, takımın başarılı olacağına inandığını söyledi.

Kulüp Başkanı Av. Sertan Davdav ise, “Ruşen Beyin geçmişte çok büyük zorluklar ile Elbistanspor adına cefakâr bir mücadele sergilediğini biliyoruz. Şimdi aynı mücadeleyi bizler gerçekleştiriyoruz. Şampiyon olmamız halinde, şampiyonluk kupasını alıp Ruşen beyi hasta yatağında bir kez daha sevindirmek istiyoruz. Tüm Elbistanspor camiasına buradan çağrıda bulunmak istiyorum. Bugün birlik olma zamanıdır. Tüm camianın, ortak hedef olan şampiyon olup, bir üst lige çıkma konusunda kenetlenmesi gerekiyor” çağrısında bulundu.

22 Mar 2018 - 12:06 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Mehmet Akif Güler - Elbistanspor başkanını bu duyarlı hareketinden dolayı kutlamak gerekli.Gerçekten memleketimize ve Elbistanspor a yakışanı yapıyor. Rabbim yolunu açık etsin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mart 12:06
02

Mevlüt ÇANAK - Ruşen Abi ye ALLAH tan Acil şifa,Ailesine sabır dilerim!ELBİSTANSPOR camiasına yakışır bu VEFA!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mart 12:06