Kreşin çatısında çıkan yangın korkuttu

Elbistan’da kreş ve gündüz bakımevi olarak kullanılan 2 katlı binanın çatısında çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesi ile söndürüldü.

Kreşin çatısında çıkan yangın korkuttu
Kreşin çatısında çıkan yangın korkuttu
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Elbistan’da kreş ve gündüz bakımevi olarak kullanılan 2 katlı binanın çatısında çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesi ile söndürüldü. Olayın, hafta sonunda meydana gelmesi ve çocukların bulunmaması olası facianın önüne geçti.

Yangın saat 15.45 sıralarında fark edildi. Ceyhan Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Caddesi Can Sokak’ta bulunan kreş ve gündüz bakım evinin çatısında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kreşin çatısından yükselen dumanları gören vatandaşlar, durumu itfaiye bildirdi. Yangın ihbarının alınması üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin bir kısmı çatıdaki kiremitleri açarak dıştan, bir kısmı da içeriden yangına müdahale etti. Yangın, binayı sarmadan söndürüldü.

Yangının çıkış sebebiyle ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

18 Şub 2017 - 16:21 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.