Kısaca: Elbistan’daki hizmetler hız kesmeyecek

AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, ilçedeki hizmet ve yatırımların hız kesmeyeceğini belirterek, 3 bin seyirci kapasiteli devasa spor salonu inşaatının da başladığını söyledi.

Kısaca: Elbistan’daki hizmetler hız kesmeyecek
Kısaca: Elbistan’daki hizmetler hız kesmeyecek
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, ilçedeki hizmet ve yatırımların hız kesmeyeceğini belirterek, 3 bin seyirci kapasiteli devasa spor salonu inşaatının da başladığını söyledi.

Elbistan’a yapılan en büyük spor yatırımı olan, 3 bin seyirci kapasiteli kapalı spor salonunun inşaatı, temel çalışmaları ile başladı.

Kültür ve Turizm eski Bakanı Mahir Ünal tarafından Elbistan’a kazandırılan en büyük yatırımlar arasında yer alan kapalı spor salonu, yaklaşık 1.5 yıl sonra hizmete hazır hale getirilecek.

11 milyon 753 bin TL bedelle ihalesi yapılan 3 bin seyirci kapasiteli Elbistan Spor Salonu inşaatı, yer değişikliği ve yeni zemin etüdü çalışmaları nedeniyle biraz gecikmeli başladı.

Orhangazi Mahallesi’nde bulunan eski spor salonu, çürük raporu olduğundan dolayı yıkılarak, hafriyatı tamamen ortadan kaldırılırken, yeni salon ise Elbistan Şeker Fabrikası arazisinden tahsis edilen 16 dönümlük alana yapılıyor.

İnşaat alanı ve zemin etüdü, eski spor salonu alanı için hazırlanırken, spor salonunun yeni arsaya yapımı amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda hazırlanan proje, yeni arsaya uygulandı, bu arada yeniden zemin etüdü yapıldı.

Her köşede bir yatırım yükseliyor

AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, ilçenin her köşesinde bir yatırım yükseldiğini söyledi.

Kültür ve Turizm eski Bakanı Mahir Ünal’ın Elbistan’a kazandırdığı hizmetlerden biri olan, istenildiğinde 400 yatağa çıkabilen, akıllı sistemlerle donatılmış, deprem izolatörleri ile güvenliği artırılmış 300 Yataklı Bölge Hastanesi inşaatının son aşamaya geldiğini dile getiren Kısaca, henüz bu hizmetin anahtarını teslim almadan, 3 bin seyirci kapasiteli Elbistan Spor Salonu’nun da inşaatına başlanıldığını kaydetti.

Elbistan’ın her köşesinde bir yatırımın yükseldiğini, ilçenin şantiye alanına benzediğini vurgulayan Kısaca, yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“Elbistan’ımız, son yıllarda tarihinin en büyük yatırımlarına ev sahipliği yapıyor. 300 Yataklı Bölge Hastanesi, yeni Hükümet Konağı, devasa okullar, kamu binalarının yanı sıra, bugünlerde ise yeni bir yatırımın daha temeli kazılıyor. Elbistan’ımıza, 3 bin seyirci kapasiteli kapalı spor salonu yapımı için çalışmalar başladı. Elbistan Şeker Fabrikası’ndan tahsis edilen 16 dönümlük arsaya, tüm donanımları ile birlikte yine devasa bir salon yapılacak. Yeni spor salonunun temel çalışmaları başladı. İnşallah önümüzdeki günlerde temele ilk harç atılacak ve salonumuz kısa zamanda yükselip, Elbistan halkının hizmetine sunulacak. Doğal çim ve suni çim futbol sahalarımız ile gençlik merkezimizin ardından, bu büyük spor yatırımı da, gençlerimizin ve halkımızın hizmetinde olacak inşallah. Son yıllarda yapılan yatırımları alt alta topladığımızda, Elbistan’a yapılan yatırımların 200 milyon lirayı bulduğunu görebiliriz. Bu yatırımların ilçemize kazandırılmasında büyük katkılar sunan ve yatırım programına alınmasını sağlayan başta Kültür ve Turizm eski Bakanımız, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilimiz sayın Mahir Ünal olmak üzere, emeği geçen herkese şahsım ve Elbistan halkı adına teşekkür ediyorum.”

Dev tesis 600 günde tamamlanacak

Elbistan Şeker Fabrikası arazisinden tahsis edilen 321 ada 28 nolu parselde bulunan 15 bin 820 metrekare alana yapılacak olan yeni spor salonu, 11 milyon 753 bin TL’ye ihale edildi.

3 bin kişilik seyirci kapasiteli dev tesiste; 1 adet ana salon (hentbol, basketbol, voleybol, futsal, badminton vb.), 1 adet basketbol salonu, 2 adet bireysel sporlara yönelik salon (güreş, karete vb.), 6 adet soyunma odası ve duşları, aynı anda 15 farklı branş için antrenman alanı, hakem ve gözlemci odaları, localar, kafeteryalar, asansör, sosyal tesisler, çevre düzenlemesi ve yeşil alan, basın-yayın odaları-canlı yayın odaları yer alacak. Elbistan Kapalı Spor Salonu, 600 gün içinde tamamlanacak.

02 Ağu 2016 - 14:34 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

05

44malatyalı - sayın baskanım önce kıs gelmeden orhangazi mah ve tepe bası caddesinin yollarını yapalım ara yerler cok bozuk saygılar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Ağustos 14:34
04

Mehmet - Yürü Türkiyem kim tutar bizi hep birlik hep beraberlik yaşasın Türkiye Cumhuriyeti.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Ağustos 14:34
03

feridun - Elbistana Hastaneden sonra gelen en büyükyatırım,Allah mahir beyden razı olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Ağustos 14:34
01

Adamın Teki - Elbistan'ın imkanları Elbistan'a kullanılsa yeter,gelir kaynaklarımız Büyükşehir sistemiyle başka yerlere ziyafet sofrası bizlere yarım ekmek arası çeyrek ekmekli dürüm oluyor haksızım değil mi:)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Ağustos 14:34

ELEMANLAR ARANIYOR

KARÇEK TARIM ÜRÜNLERİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ

Kiralık Oto Yıkama

Kiralık Oto Yıkama şartlar yüz yüze görüşülecek 0543 485 8743

ELEMANLAR ARANIYOR

Temap harita ve inşaat Mühendislik Ön Muhasebe Personeli *Ms Office (word-excell) programlarına hakim. *Faturalama ve ön muhasebe işlerini yönetebil...

MATEMATİK DERSİ VERİLİR

İşletme mezunuyum kendi evimde İlk ve Ortaokul öğrencilerine matematik dersi vermekteyim ilgilenirseniz . Ayrıntı ve bilgi için 0543 583 86 11

BAYAN ELE­MAN ARA­NI­YOR

BAYAN ELE­MAN ARA­NI­YORÇay ve te­miz­lik yemek iş­le­ri­ne ba­ka­cak bayan ele­man ara­nı­yor.Mü­ra­ca­at şah­sen ya­pı­la­cak­tır. GÜ­MÜŞ­LER TRAK­T...

KİRALIK İŞYERi

Kızılcaoba Mahallesi Kışla Caddesi Corcular Market yanı 66 m2 işyerim kiralıktır. Tel: 0 543 618 21 04

BAYAN ELEMAN ARANIYOR

BAYAN MUHASEBE ELEMAN ARANIYOROrganizede kurulan işletmemize iş tecrübesi olan bayan muhasebe elemanı alınacaktır. Tel: 0553 940 23 75 Mail:Ybmermerr@...

KAYIP İLANI

Saraykent Ehli Beyt Cami taraflarında Şok Markete gidilen yolda altın zincir kolyem kaybolmuştur bulan kişinin Ehli Beyt Cami Hocasına vermelerini ric...

KAYIP İLANI

Bileklik 2 yarım altın ve 1 çeyrek altınım kaybolmuştur. Bulanların ve görenlerin insaniyet namına bu telefona bildirmeleri rica olunur.

0542 214 33 42

ELEMAN ARANIYOR

Bilgisayar kullanmasını bilen diksiyonu düzgün bayan çalışma arkadaşı arıyoruz.Vestel Bayii

Tel. 0 538 0970439