Kaymakam Sayar’ı mektup yağmuruna tutuyorlar

Ekinözü Kaymakamı Fatih Sayar’a, ilçenin birçok mahallesindeki okullarda eğitim gören öğrencilerden mektup yağıyor.

Kaymakam Sayar’ı mektup yağmuruna tutuyorlar
Haber albümü için resme tıklayın

Ekinözü Kaymakamı Fatih Sayar’a, ilçenin birçok mahallesindeki okullarda eğitim gören öğrencilerden mektup yağıyor.

Mesaisinin belirli bir zamanını şahsına hitaben kaleme alınan mektupları okumaya ayıran Kaymakam Sayar, öğrencilerin taleplerini de büyük bir titizlikle değerlendiriyor.

Ekinözü’nde göreve başladıktan sonra ilçenin hemen hemen bütün mahallelerini gezen Kaymakam Fatih Sayar, ziyaret ettiği okullardaki öğrencilerin, kendisine mektup yazma isteğini kırmadı. Öğrenciler, kendilerini kırmayan Kaymakam Sayar’ı adeta mektup yağmuruna tuttu. Kaymakam Sayar gününün belirli bir kısmını ilçe merkezi ve mahallelerinde eğitim gören öğrencilerden gelen mektuplara ayırıyor. Bütün mektupları tek tek büyük bir titizlikle okuyan Kaymakam Sayar, öğrencilerin satırlara sığdırdığı bazı noktaları da not almayı ihmal etmiyor. Mektuplarda, ideallerini, hayallerini, isteklerini sıralayan öğrenciler, mektuplarını da süslemeyi ihmal etmiyorlar.

Kendisine gelen mektupları okuduğunda çok duygulandığını belirten Ekinözü Kaymakamımı Fatih Sayar. “Bu benim açımdan hem duygulandırıcı hem de onur verici bir gelişme oldu. Mektup gönderen ya da göndermeyen tüm öğrencilerin hayatları boyunca başarılı olmalarını diliyorum” diye konuştu.

19 May 2018 - 14:59 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Öğretmen - Bu kaymakam başka,memuruna üstten bakmayan amacı üzüm yemek olan,bağcı dövmek olmayan içimizden biri,inşAllah ekinözü bu kaymakamın kıymetini anlar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Mayıs 14:59