Kaymakam Sayar, öğrencilerle bir araya geliyor

Ekinözü Kaymakamı Fatih Sayar, ilçeye bağlı Kürtül Mahallesi’nde bulunan ilk ve ortaokulu ziyaret ederek, bir hayırsever vatandaşın katkısı ile alınan kıyafet ve ayakkabıları öğrencilere dağıttı.

Kaymakam Sayar, öğrencilerle bir araya geliyor
Kaymakam Sayar, öğrencilerle bir araya geliyor
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Ekinözü Kaymakamı Fatih Sayar, ilçenin kırsal mahallelerindeki okulları ziyaret ederek genel durumları hakkında bilgi alıyor. Kaymakam Sayar’a ziyaretlerinde Ekinözü İlçe Milli Eğitim Müdürü Cebrail Taşdemir ve diğer ilgililer eşlik ediyor. Ziyaretlerinde okul idarecileri ve öğretmenlerle görüşen Kaymakam Sayar, öğrencilerle de aynı sırada oturarak derslere katılıyor. Öğrencilerle yakından ilgilen Ekinözü Kaymakamı Fatih Sayar, bu kapsamdaki ziyaretlerinin son durağı, ilçeye bağlı Kürtül Mahallesi’nde yer alan Kürtül-Çamçukuru İlk ve Ortaokulu oldu. Ekinözü Kaymakamı Fatih Sayar, okuldaki incelemesinin ardından hayırsever vatandaşların yardımlarıyla alınan kıyafet ve ayakkabıları, öğrencilere dağıttı.

Ekinözü Kaymakamı Fatih Sayar, eğitimin önemine değinerek, “İlçemizdeki eğitim kalitesinin artması en büyük hedeflerimizden birisi. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, en iyi eğitimi alması için çaba gösteriyoruz. Bu hedefimize doğru ilerlerken de ilçemizdeki eğitim kurumlarını ziyaret ederek varsa sorun ve sıkıntılarını yerinde görüyoruz. Çözümü noktasında gereken adımları atıyoruz” dedi.

18 Kas 2017 - 15:18 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.