Kaymakam Pendik’ten iadeyi ziyaret

Nurhak Kaymakamı İsmail Pendik, Elbistanın Sesi Gazetesi yönetimine iadeyi ziyarette bulundu.

Kaymakam Pendik’ten iadeyi ziyaret
Kaymakam Pendik’ten iadeyi ziyaret
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Nurhak Kaymakamı İsmail Pendik, Elbistanın Sesi Gazetesi yönetimine iadeyi ziyarette bulundu.

30 Kasım 2016 tarihli Müşterek Kararname ile Nurhak Kaymakamlığı’na atanan ve 17 Aralık 2016 günü görevine başlayan İsmail Pendik, hayırlı olsun ziyaretlerinin ardından, iadeyi ziyaretlerini sürdürüyor.

Elbistanın Sesi Gazetesi’ni ziyaret eden Kaymakam İsmail Pendik, gazetenin kurucusu Mehmet Göçer ile yönetim kurulu üyeleri Hasan Göçer, Ökkaş Saatçı ve Himmet Göçer tarafından misafir edildi.

Elbistanın Sesi Gazetesi ile ilgili olarak bilgiler veren ve 60 yıllık yayın hayatından notlar aktaran Mehmet Göçer, gazetenin yayın politikasına değindi.

Nurhak’ta göreve başlamasının ardından yoğun ilgi ile karşılaştığını vurgulayan Kaymakam İsmail Pendik ise, Elbistan’ın bölgenin parlayan yıldızı olduğunu söyledi. Elbistan’da bir dizi ziyaretlerde bulunduğunu ve bu kapsamda Elbistanın Sesi Gazetesi’ni de ziyaret etmek istediğini anlatan Kaymakam Pendik, yayın hayatında başarılar diledi.

Gazete bürosunu da gezen Kaymakam Pendik, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

22 Mar 2017 - 15:14 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.