Kaymakam Koç, 2020’yi sigarayla mücadele yılı ilan etti

Nurhak Kaymakamı Cihat Koç, ilçe koordinasyon toplantısında alınan karar doğrultusunda 2020’yi sigarayla mücadele yılı ilan ettiklerini söyledi.

Kaymakam Koç, 2020’yi sigarayla mücadele yılı ilan etti
Haber albümü için resme tıklayın

Kaymakam Koç, sigara bırakma birimi ile birlikte bir eylem planını harekete geçireceklerini belirterek, “Bu faydasız illetten önce kendimiz sonra ailemiz için birlikte kurtulmanın yollarını arayacağız” dedi.

Nurhak’ta Kaymakam Cihat Koç başkanlığında ilçe koordinasyon toplantısı düzenlendi. Toplantıya, Nurhak Belediye Başkanı İlhami Bozan, Büyükşehir Belediyesi Kuzey İlçeler Daire Başkanı Halis Yiğitoğlu ve kurum amirleri katıldı. Toplantının ana gündem maddesi ise sigarayla mücadele oldu. Toplantıda alınan ortak kararla, 2020 senesi, Nurhak’ta sigarayla mücadele yılı ilan edildi.

İnsan ve toplum sağlığı açısından önem arz eden bu kararla ilgili olarak değerlendirme yapan Nurhak Kaymakamı Cihat Koç, “Bugün yaptığımız ilçe koordinasyon toplantısında bütün katılımcılarımızla birlikte aldığımız ortak kararla 2020 yılını Nurhak’ımız için sigarayla mücadele yılı ilan ettik. Bu doğrultuda başta kısa süre içerisinde hastanemizde oluşturacağımız sigara bırakma birimi olmak üzere bir dizi eylemi hayata geçireceğiz. Bu faydasız illetten önce kendimiz sonra ailemiz için birlikte kurtulmanın yollarını arayacağız. Özellikle sigara içen hemşerilerim, lütfen kendi geleceğiniz için bu yolda bize destek olun, beraber başaralım” şeklinde konuştu.

23 Oca 2020 - 17:44 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

B termik - Sayın kaymakam bey ilk önce b termik santralının çay ocaklarından başlayın sayın kaymakamım.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 17:44
01

A. Turgut - Nurhaklıların hayat standardı Finlandiya da yaşayanlardan çok daha iyi nasılsa. Açlıktan, yokluktan, yoksulluktan, yolsuzlukluktan, alt yapı eksikliğinden eser olmayınca yılı sigarayla mücadele yılı ilan etmekten başka yapacak bir şey kalmıyor Kaymakam'a! Yine de reis vali yapmaz gibime geliyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 17:44