Kaymakam Demir’den Muhtarlar Günü mesajı

Elbistan Kaymakamı Özkan Demir, Muhtarlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Kaymakam Demir, mesajında, muhtarlık müessesesinin; toplumsal hayatın önemli bir yapı taşı olduğuna dikkati çekerek, vatandaşların devlete ulaşma noktasında ilk kapılarının muhtarlar olduğunu söyledi.

Hizmetlerinden dolayı ilçedeki tüm muhtarlara teşekkür eden Elbistan Kaymakamı Özkan Demir, “Muhtarlarımız, mahallelerde devletimizin ilk muhatap aldığı mercidir. Görev yaptıkları mahalleleri, sosyal, ekonomik ve kültürel olarak en iyi bilen muhtarlarımız, vatandaşlarımıza hizmetlerin götürülmesi noktasında en büyük yardımcılarımızdır. Vatandaşlarımızın devletimize ihtiyaç duyduğunda çalacakları ilk kapı muhtarlıklarımız olmaktadır. Bizler de muhtarlarımıza elimizden gelen tüm desteği göreve geldiğimiz günden itibaren vermekteyiz ve vereceğiz. Vatandaşın sorunlarını en yakından bilen ve onlarla iç içe olan muhtarlarımızla bir arada olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaymakam Demir, “Muhtarlık müessesi, en ücra yerleşim yerinde bile sevinçte ve hüzünde halkının her zaman yanı başında ve hizmetindedir. Gerek milleti gerekse devleti temsil gibi önemli bir görev yürüten muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunarım. Bu vesileyle; çok önemli bir vazifeyi yerine getirmekle mükellef olduklarına inandığım muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyor, çalışmalarında üstün başarılar temenni ediyor, sağlık ve esenlikler diliyorum” ifadelerini kullandı.

18 Eki 2019 - 17:00 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Halil - Kaymakamin lisans ve önlisans sinavlari elbistan gelsin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ekim 17:00