Kaymakam Demir’den esnaf ziyareti

Elbistan Kaymakamı Özkan Demir, yeni sanayi sitesindeki esnafları ziyaret etti.

Elbistan Cumhuriyet Başsavcısı Yunus Feryat Sorkut, Elbistan İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sinan Sert’in de eşlik ettiği ziyaretlerde iş yeri sahipleri ve vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Demir, ilçenin ekonomisi, iş gücü, istihdam ve Elbistan’ın günlük iş potansiyeli hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Sorunları ve sıkıntıları yerinde dinlemek ve çözüm üretmek için esnaf ve vatandaşları ziyaret ettiğini belirten Elbistan Kaymakamı Özkan Demir, ülkemizin ve ilçemizin ekonomik temel taşları olan esnafların her zaman destekçisi olduğunu, mevzuatı kapsamında esnaflara sürekli yardımcı olacağını ifade etti.

12 Ara 2018 - 14:12 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

ali - Sayın Kaymakamım neden küçük esnafla fotoğrafınız yokta elbistanın en oportüniz esnafıyla fotoğraf çektirirsiniz anlamış değilim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Aralık 14:12
03

doslar - doslar bizi pazarda görsün gezilerinde kücük esnafı her zaman ki gibi yok sayıyorlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Aralık 14:12
02

Memet - Sayın yetkililer bile de zengin esnafı ziyaret ediyor vay bee

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Aralık 14:12
01

Elbistanlı - Sn Kaymakam bey termik santrali özelleşti binlerce forum dağıtıyorlar işci felan alımı da yok seçime yakın iktidar partisinin propagandasını yapacaklar işci alınacak diye.Taşeronda çalışanlar mağdur edilmeyecek denmişti Akp tarafından, ilk önce taşeronların maaşlarını düşürmeye çalışıyorlar, birde çalışma saatlerini hemen 08:00-18:00 yapmışlar hangi firmada günlük 10 saat çalışma var cumarteside tatil değil haftalık 60 saat çalıştırılacak millet bu mağduriyet değilde ne ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Aralık 14:12