Kaymakam Demir’den 23 Nisan mesajı

Elbistan Kaymakamı Özkan Demir, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) kuruluşunun 101. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Elbistan Kaymakamı Özkan Demir, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) kuruluşunun 101. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

"Bir asrın gururu ve sevincini ilk günkü heyecanıyla hep birlikte paylaşıyoruz" diyen Kaymakam Demir, 23 Nisan tarihinin, Türk milleti için bir dönüm noktası olduğunu belirtti.

Elbistan Kaymakamı Özkan Demir, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"23 Nisan 1920’de ‘Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir!’ ilkesiyle açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), tam bağımsızlık yolunda ilerleyişimizin tüm dünyaya ilan edildiği gün olmuştur. Gazi Meclisimiz, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğindeki istiklâl mücadelesinde dönüm noktası olmuş; Türk milleti, egemenliğin kayıtsız şartsız kendisinde olduğu yeni bir devletin ilk adımını atmıştır. Milli birliğimiz ve milli egemenliğimiz, bir asır önce içinde bulunduğumuz o zor şartlara rağmen açılan Türkiye Büyük Millet Meclisimizde tecelli bulmuştur. Hürriyetimizin ve bağımsızlığımızın nişanesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisimiz, aradan 101 yıl geçse de doğduğu gün kadar taze hürriyet ve bağımsızlık ruhuyla dimdik ayaktadır. Milletimizin iradesini temsil eden TBMM, daha nice yüz yıllar boyunca yılmaz bir kale olarak ayakta kalacaktır.”

Mesajının devamında, 23 Nisan’ı çocuklara bayram olarak armağan eden büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, "Bir çocuğu eğitmek o ülkenin kaderini belirler" sözüyle seslenen Elbistan Kaymakamı Özkan Demir, “Kahraman bir milletin çocukları olarak sizler, ülkemizin ümitleri, istikbali ve yarınlarısınız. Bunun için bizler bütün hayallerimizi sizlerin üzerinden kuruyoruz. İnanıyoruz ki, yarınların Türkiye'si sizlerle aydınlık, sizlerle mutlu; sizlerle daha gelişmiş ve kalkınmış olacaktır. Ne mutlu sizlere ki, Cumhuriyetin geleceğini gençlere ve siz çocuklara emanet edecek kadar çocuklarımıza güvenen ve milli egemenliğin ilan edildiği günü sizlere bayram ilan eden bir milletin çocuklarısınız.

Bu özel günü sizlere armağan eden Mustafa Kemal Atatürk: ‘Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı mutluluk parıltılarısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak sizsiniz. Kendinizin ne kadar mühim, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şeyler bekliyoruz demiştir.’

Ne yazık ki; tüm dünyayı ve ülkemizi de saran koronavirüs nedeniyle bu 23 Nisan’ı biraz buruk kutluyoruz. Geleceğimiz olarak gördüğümüz sizlerin sağlığı düşünülerek alınan tedbirler nedeniyle okullarınızdan uzak kaldınız. Kendi bayramınızı evinizde kutlamak için sergilediğiniz heyecan ve özel çabaları takdirle karşılıyor hepinizi gözlerinizden öpüyorum. Bu zor günleri, birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağımıza yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve ahrete irtihal eden gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor; tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum” dedi.

23 Nis 2021 - 13:15 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


AKARYAKIT SATIŞ ELEMANI

istasyonumuzda çalıştırılmak üzere bay akaryakıt satış elemanı alınacaktır. müracaatlar şahsen yapılacaktır.

0(000) 000 00 00 OPET ELBİ̇STAN ENSAR PETROL

ELEMANLAR ARANIYOR

KARAKUŞLAR AYGAZ TÜP BAYİİ VE SENDEO KARGODA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE EHLİYETLİ BAY ELEMAN VE BİLGİSAYARDAN ANLAYAN BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR.

Mikail Karakuş 0544 346 86 86

ELEMANLAR ARANIYOR

KARÇEK TARIM ÜRÜNLERİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ

Kiralık Oto Yıkama

Kiralık Oto Yıkama şartlar yüz yüze görüşülecek 0543 485 8743

ELEMANLAR ARANIYOR

Temap harita ve inşaat Mühendislik Ön Muhasebe Personeli *Ms Office (word-excell) programlarına hakim. *Faturalama ve ön muhasebe işlerini yönetebil...

MATEMATİK DERSİ VERİLİR

İşletme mezunuyum kendi evimde İlk ve Ortaokul öğrencilerine matematik dersi vermekteyim ilgilenirseniz . Ayrıntı ve bilgi için 0543 583 86 11

BAYAN ELE­MAN ARA­NI­YOR

BAYAN ELE­MAN ARA­NI­YORÇay ve te­miz­lik yemek iş­le­ri­ne ba­ka­cak bayan ele­man ara­nı­yor.Mü­ra­ca­at şah­sen ya­pı­la­cak­tır. GÜ­MÜŞ­LER TRAK­T...

KİRALIK İŞYERi

Kızılcaoba Mahallesi Kışla Caddesi Corcular Market yanı 66 m2 işyerim kiralıktır. Tel: 0 543 618 21 04

BAYAN ELEMAN ARANIYOR

BAYAN MUHASEBE ELEMAN ARANIYOROrganizede kurulan işletmemize iş tecrübesi olan bayan muhasebe elemanı alınacaktır. Tel: 0553 940 23 75 Mail:Ybmermerr@...

KAYIP İLANI

Saraykent Ehli Beyt Cami taraflarında Şok Markete gidilen yolda altın zincir kolyem kaybolmuştur bulan kişinin Ehli Beyt Cami Hocasına vermelerini ric...