Kaymakam Demir’den 10 Kasım mesajı

Elbistan Kaymakamı Özkan Demir, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında, Atatürk’ün milletin kalbinde ebedi bir yer edindiğini vurgulayan Kaymakam Demir, “Atatürk sadece Türk tarihine değil aynı zamanda dünya tarihine damga vuran ender şahsiyetlerden biri olmuştur” dedi.

Elbistan Kaymakamı Özkan Demir, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 81’inci yıldönümünde saygı ve şükranla anıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk; yıkılmak üzere olan bir devletin parlayan yıldızı olarak Trablusgarp’ta, Çanakkale Savaşları’nda gösterdiği dirayet ve azmi ile millet için umut olmuştur. Kurtuluş Savaşımız sırasında gösterdiği askeri dehası ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşundaki üstün siyasi yetenekleri ile Atatürk sadece Türk tarihine değil aynı zamanda dünya tarihine damga vuran ender şahsiyetlerden biri olmuştur.

Cumhuriyetimiz başta olmak üzere elde ettiği bütün başarıları kendi şahsına değil, yüce Türk milletine mal eden, milleti için hiç durmadan çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Atatürk, milletimizin kalbinde ebedi bir yer edinmiştir. Türk milleti, her türlü olumsuzluk karşısında azimle mücadele ederek bağımsızlığımızı temin eden ve bizlere Türkiye Cumhuriyeti’ni miras bırakarak bu aziz vatan toprakları üzerinde hür ve onurlu bir şekilde yaşamamızı sağlayan Atatürk’ü unutmamış ve unutturmayacaktır.”

10 Kasım’ın, Atatürk’ü anmak dışında onun ideallerini gerçekleştirme konusunda yol alma günü de olduğunu belirten Kaymakam Demir, “Bu minvalde; 10 Kasım tarihinin Türk milleti için önemi, yalnızca Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma günü değildir. Bu gün, aynı zamanda Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyeti için çizdiği idealleri gerçekleştirme konusunda yol alma günüdür. Onun mirası olan Türkiye Cumhuriyeti’ni muasır medeniyetler seviyesine ulaştırma yolunda bıkmadan usanmadan azimle çalışarak, yaşatmak ve diri tutmak, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ e minnet borcumuzdur.

Cumhuriyetimizin kurucusu, ulusal bağımsızlığımızın mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 81. yıl dönümünde derin bir özlemle anarken, İstiklal Savaşımızın kahramanlarının aziz hatırasını saygı ile yâd ediyor, vatanımızın bağımsızlık ve bütünlüğü uğrunda hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, şanlı gazilerimizi minnetle yâd ediyorum” dedi.

08 Kas 2019 - 16:23 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


ELEMANLAR ARANIYOR

KARÇEK TARIM ÜRÜNLERİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ

Kiralık Oto Yıkama

Kiralık Oto Yıkama şartlar yüz yüze görüşülecek 0543 485 8743

ELEMANLAR ARANIYOR

Temap harita ve inşaat Mühendislik Ön Muhasebe Personeli *Ms Office (word-excell) programlarına hakim. *Faturalama ve ön muhasebe işlerini yönetebil...

MATEMATİK DERSİ VERİLİR

İşletme mezunuyum kendi evimde İlk ve Ortaokul öğrencilerine matematik dersi vermekteyim ilgilenirseniz . Ayrıntı ve bilgi için 0543 583 86 11

BAYAN ELE­MAN ARA­NI­YOR

BAYAN ELE­MAN ARA­NI­YORÇay ve te­miz­lik yemek iş­le­ri­ne ba­ka­cak bayan ele­man ara­nı­yor.Mü­ra­ca­at şah­sen ya­pı­la­cak­tır. GÜ­MÜŞ­LER TRAK­T...

KİRALIK İŞYERi

Kızılcaoba Mahallesi Kışla Caddesi Corcular Market yanı 66 m2 işyerim kiralıktır. Tel: 0 543 618 21 04

BAYAN ELEMAN ARANIYOR

BAYAN MUHASEBE ELEMAN ARANIYOROrganizede kurulan işletmemize iş tecrübesi olan bayan muhasebe elemanı alınacaktır. Tel: 0553 940 23 75 Mail:Ybmermerr@...

KAYIP İLANI

Saraykent Ehli Beyt Cami taraflarında Şok Markete gidilen yolda altın zincir kolyem kaybolmuştur bulan kişinin Ehli Beyt Cami Hocasına vermelerini ric...

KAYIP İLANI

Bileklik 2 yarım altın ve 1 çeyrek altınım kaybolmuştur. Bulanların ve görenlerin insaniyet namına bu telefona bildirmeleri rica olunur.

0542 214 33 42

ELEMAN ARANIYOR

Bilgisayar kullanmasını bilen diksiyonu düzgün bayan çalışma arkadaşı arıyoruz.Vestel Bayii

Tel. 0 538 0970439