Kaymakam Demir, OSB’deki yatırımcılarla bir araya geldi

Elbistan Kaymakamı ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Demir, Elbistan Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (OSB) işletmecileri ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Kaymakam Demir, OSB’deki yatırımcılarla bir araya geldi
Kaymakam Demir, OSB’deki yatırımcılarla bir araya geldi
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Elbistan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Elbistan Kaymakamı Özkan Demir, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Elbistan Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulundu. Ziyarette, OSB’deki işletmelerin faaliyetlerini yerinde inceleyen Kaymakam Demir, OSB’deki sorunların çözümü ve gelişimi noktasında yatırımcı ziyaretlerini düzenli olarak yapacağını belirtti. Elbistan Organize Sanayi Bölgesi’nin faaliyetlerini hızlandırıp ilçemizi sanayi ve üretim alanında geliştirip istihdam kaynağı oluşturmak için tüm çalışmalara destek olacağını kaydeden Kaymakam Demir, işletme yöneticileri tarafından yapılan faaliyetler ile eksikleri ve yapılması gerekenlerle ilgili önerileri de dikkate alacaklarını vurguladı.

Elbistan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Elbistan Kaymakamı Özkan Demir, yönetim kurulu başkanı olarak her zaman esnaf ve sanayicilere destek olacağını da sözlerine ekledi.

24 Ağu 2019 - 18:06 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Kanber Kara - Sn kaymakam bey, Elbistan Malatya Darıca illerarası bağlantı ulaşım duble yolları yapılamadığı müddetçe ne iş adamı ne yatırımcı ne de yatırım gelir bizim memlekete..önce ulaşım!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Ağustos 18:06