Kaymakam Demir, öğrencilere mesleğini ve deneyimlerini anlattı

İlçe Kaymakamımız Özkan Demir, 4 İşlem Kurs Merkezinin düzenlemiş olduğu kariyer günleri programı kapsamında öğrenciler ile buluştu.

Kaymakam Demir, öğrencilere mesleğini ve deneyimlerini anlattı
Kaymakam Demir, öğrencilere mesleğini ve deneyimlerini anlattı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

İlçede faaliyet gösteren 4 İşlem Kurs Merkezi, öğrencilere yönelik kariyer günleri düzenliyor. 4 İşlem Kurs Merkezi’ndeki kariyer günlerinin konuğu Elbistan Kaymakamı Özkan Demir oldu. Kaymakam Demir, öğrencilere kendi öğrencilik dönemi ve mesleği ile ilgili tecrübelerini anlattı. Öğrencilere doğru meslek tercihi noktasında önerilerde bulunan Kaymakam demir, “Kariyer planlamaları ve meslek tercihlerinin önem kazandığı günümüzde doğru tercih ile yapılan meslek seçimlerinin gençlerimizi bir ömür memleketine saygılı ve yararlı bir birey yapar” dedi.

Kaymakamlık mesleği hakkında öğrencilerimizle uzun uzun sohbet eden Elbistan Kaymakamı Özkan Demir, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

10 Nis 2021 - 15:54 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.