Kaymakam Demir: “Koronavirüs cezalarıyla ilgili yanlış algıya kapılmayın”

Koronavirüs tedbirleri kapsamında kesilen cezaların tahsil edilmeyeceği yönünde yanlış bir algı olduğunu hatırlatan Elbistan Kaymakamı Özkan Demir, “Bu yanlış algıya kapılmayın” çağrısında bulundu.

Kaymakam Demir: “Koronavirüs cezalarıyla ilgili yanlış algıya kapılmayın”
Kaymakam Demir: “Koronavirüs cezalarıyla ilgili yanlış algıya kapılmayın”
+2
Haber albümü için resme tıklayın

İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi doğrultusunda ülke çapında ‘sağlık için hepimiz için’ mottosuyla yapılan kapsamlı koronavirüs denetimleri devam ediyor. Elbistan Kaymakamı Özkan Demir, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Sinan Sert ve İlçe Emniyet Müdür Vekili Emniyet Amiri Mehmet Ali Kayhan’la birlikte denetimlere katıldı. Ulu Cami Caddesi ve Ahmet Karacabey Caddesi’nde esnafları ziyaret eden Kaymakam Demir, ilçedeki vaka sayılarında artış olduğunu belirterek bu süreçte tedbirlere uymanın daha da önem kazandığını hatırlattı.

Kaymakam Demir, vaka sayılarını azaltılmasında bireysel sorumlulukların yerine getirilmesinin önemine vurgu yaparak, “Günlük yaşamımızı tedbirlere göre sürdürmek zorundayız” dedi.

Cezaların ve müeyyidelerin ağırlığına işaret eden Elbistan Kaymakamı Özkan Demir, “Tüm denetim ekiplerimizle ‘sağlık için hepimiz için’ mottosuyla sahadayız. Biz koronavirüs tedbirleri kapsamında vatandaşlarımızı uyararak ve farkındalık oluşturarak vazifemizi yapıyoruz. Vatandaşlarımızdan da üzerlerine düşeni en iyi şekilde yapmalarını bekliyoruz. Cezalar ağır. Cezai işlemler uygulanıyor. Tahsili cihetine de gidiliyor. Vatandaşlarımızda bu cezalar tahsil edilmeyecek şeklinde yanlış bir algı var. Şuanda tespit edilen vatandaşlarımızı yurda göndermeye de başladık. Bunların hepsi ağır müeyyideler. Vatandaşlarımız, bireysel sorumluluklarını yerine getirirseler bu tür müeyyidelerle karşılaşmazlar. Vaka artışını önlemek için yaşamımızı tedbirlere göre sürdürmeliyiz. Vatandaşlarımızdan da bu konudan taviz vermemelerini istiyoruz” şeklinde konuştu.

23 Eyl 2020 - 17:32 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

vatandaş - kaymakam bey çok kibar nazik mütavazi beyefendi bir insan

neden mi insanlara tepeden bakmıyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Eylül 17:32