Kaymakam Demir, “Kariyer Günleri”nde öğrencilerle buluştu

Elbistan Kaymakamı Özkan Demir, Elbistan Final Okulları “Kariyer Günleri”nde öğrencilerle bir araya gelerek, öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Kaymakam Demir, “Kariyer Günleri”nde öğrencilerle buluştu
Kaymakam Demir, “Kariyer Günleri”nde öğrencilerle buluştu
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Elbistan Final Okulları konferans salonunda düzenlenen seminerin açılış konuşmasını yapan Elbistan Final Okulları Kurucu Genel Müdürü Özkan Karakuş, davetlerine olumlu yanıt vererek “Kariyer Günleri” seminerine katılan Elbistan Kaymakamı Özkan Demir’e teşekkür etti.

Elbistan Final Okullarının geleneksel olarak sürdürdüğü “Kariyer Günleri” programına konuşmacı olarak katılan Elbistan Kaymakamı Özkan Demir, öğrencilerle bir arada olmanın heyecanını kendisinin de yaşadığını ifade ederek, gösterilen yoğun ilgi karşısında çok mutlu olduğunu söyledi.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği seminerde konuşan Kaymakam Özkan Demir , öğrencilerin sorularını cevapladı.

“Kariyer Günleri”nde öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Demir, öğrencilere öğütlerde bulunarak, Atatürk, dünyanın kabul ettiği en büyük liderlerden biridir. Atatürk’ün yolu aklın yoludur” dedi.

Kaymakam Demir, söyleşisinde ayrıca öğrencilere tavsiyelerde bulunarak öz eleştiri hakkında, “Öz eleştiri yapın, öz eleştirilerde bulunun. Eleştirinin bittiği yerde eğitim ve gelişim biter” dedi.

Seminerin ardından Elbistan Final Okulları Kurucu Genel Müdürü Özkan Karakuş, Kaymakam Demir’e teşekkür ederek, çiçek takdiminde bulundu.

Program, Kaymakam Özkan Demir’in günün anısına öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi.

07 Şub 2019 - 13:50 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.