Kaymakam Demir eğitim yatırımlarını inceledi

Elbistan Kaymakamı Özkan Demir, Elbistan’da yapımı devam eden ve eğitime hazır hale getirilen yatırımları inceleyerek, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Kaymakam Demir eğitim yatırımlarını inceledi
Kaymakam Demir eğitim yatırımlarını inceledi
+7
Haber albümü için resme tıklayın

Elbistan Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt ile birlikte eğitim yatırımlarını inceleyen Elbistan Kaymakamı Özkan Demir, eğitim yatırımlarının Elbistan’da eğitim kalitesinin artmasında çok önemli bir rol üstlendiğini söyledi.

İMKB Fen Lisesi spor salonu, Pınarbaşı İlköğretim Okulu, Fatih İlkokulu inşaatları ve Güneşli Anaokulu’nda incelemelerde bulunan Kaymakam Demir, Elbistan Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt’tan yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Eğitime yönelik yatırımlardan dolayı kendilerine her zaman destek olan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’a teşekkür eden Kaymakam Demir, “İlçemizdeki eğitim yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Şu anda Pınarbaşı İlköğretim Okulu’muzun önündeyiz. 24 derslikli bir okulumuz. Son yıllarda ilçemiz gerçekten önemli yatırımlara ev sahipliği yaptı. Sayın Bakanımız Mahir Ünal’ın destekleri ile eğitim noktasında çıtamızı yükselttik. Bu yatırımlar ilçemizde eğitim kalitesinin artmasında çok önemli bir rol üstlendi. Bunu sınavlarda çocuklarımızın başarıları ile görme imkanı buluyoruz. Bu noktada sayın bakanımıza teşekkür ediyorum, milli eğitim teşkilatımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Eğitim noktasındaki yatırımlarımız inşallah artarak devam edecek” şeklinde konuştu.

24 derslikli Fatih İlkokulu inşaatında da incelemelerde bulunan Kaymakam Demir, “Fatih İlkokulu’muz şuan temel atma aşamasında. 24 derslikli ilkokul olarak yapılması planlanıyor. Eğitim yatırımlarımız Allah’a şükürler olsun ki artarak devam ediyor ve devam da edecek. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum eğitim camiamıza ve Elbistan’ımıza” dedi.

Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt ise, Elbistan’ın her köşesinde bir eğitim yatırımının yükseldiğini ifade ederek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’a ve Elbistan Kaymakamı Özkan Demir’e teşekkür etti.

06 Ağu 2020 - 14:37 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Vatandaş Rıza - Sayın Yetkililer, Büyük Yapalak İsminde bir belde var idi, Gökçek, incecik ve Akarca Köylerinde Bu belde de Taşımalı Egitim ile Eğitim görürdü. Şimdi Belde den Mahalleye dönüşünce Egitim yapılmaz hale geldi. Bu Mahalleye Yatırım yapılması yasaklandı mı???

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Ağustos 14:37
01

Değerli yöneticilerimizden ricamız - Değerli kaymakamımız özkan beyden ricamız

2 okul aynı binada eğitim yapan fatih ile ali tekinsoy okullarını bu korona sürecinden en az etkilenmesi için pazar yerindeki okulun bu okullardan birine ayırıp sıkıntılı birliktelikten rahata kavuşturmayı siz değerli büyüklerimizden istirham ediyoruz

veliler ve öğrenciler ve personel bu süreçten fazla etkilenmeden en azından yeni okul bitene kadar rahatlarlar

Şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Ağustos 14:37