Kaymakam Akkoyun’dan Yaşlılar Haftası ziyareti

Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Yaşlılar Haftası nedeniyle Elbistan Nuri Taphasanoğlu Huzurevi Müdürlüğü’nde kalan yaşlıları ziyaret ederek, karanfil takdim edip, haftalarını kutladı.

Kaymakam Akkoyun’dan Yaşlılar Haftası ziyareti
Kaymakam Akkoyun’dan Yaşlılar Haftası ziyareti
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Elbistan Emniyet Müdürü Hakan Aşık, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sinan Sert, Elbistan Sosyal Hizmet Merkez Müdürü Fevzi Günalmış ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Dilek Otlutepe’nin yanı sıra, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri Seyit Özkanlı ve Halis Özsoy ile Kadın Kolları Başkanı Dilek Çevik te ziyarette yer alan isimler oldular.

Daha sonra huzurevinde kalan yaşlılarla bir araya gelen Kaymakam Tuncay Akkoyun ve beraberindeki heyet, yaşlılarla tek tek ilgilenerek, onlara karanfil takdim ettiler.

Huzurevi sakinlerinin isteklerini de dinleyen Kaymakam Akkoyun, burada yaptığı değerlendirmede, “Tüm yılın 365 gününde yaşlılarımızın mutlu bir şekilde, huzur içinde, ev ortamını artamayacak şekilde burada misafir edilmeleri noktasında gerekli bütün gayreti göstermeye çalışıyoruz. Burada bulunan arkadaşlarımız da bu anlamda çalışıyorlar. Eksikler zaman içerisinde çözülecektir. Yaşlılar haftası nedeniyle, huzurevimizde ikamet eden, burada yaşayan yaşlılarımız başta olmak üzere, ilçemizde, ilimizde bulunan bütün yaşlılarımızın yaşlılar haftasını kutluyoruz. Bu haftanın önemi şu; sizlerin evlatları, çocukları, belki de torunları olarak elimizden geldiğince hürmet, saygı ve vefa göstermektir. Bu amaçla da gerek sizlerin ihtiyaçlarının karşılanması, gerek sizlerin sorunlarınızla ilgilenmesi kanaatindeyiz. Bizler resmi görevlerimizin dışında bu tür ziyaretlerle de sizlerle bir arada olmak, sohbet etmek, tecrübelerinizden istifade etmek noktasında gayret etmeye çalışıyoruz. Zaman içerisinde basından da öğreniyoruz, takip ediyoruz. Gerek sivil toplum kuruluşları, gerek siyasi partilerimizin temsilcileri ve gerekse vatandaşlarımız sizleri ziyaret ediyorlar. Bunun yanı sıra huzurevinde kalmayan, gerek tedavi gören ve gerekse yalnız yaşayan yaşlılarımızı ziyaret ediyorlar. Bunları da öğrendiğimizde bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Bir yerde huzur var ise, mutluluk var ise orada yaşayan herkesin bir gayreti var demektir. Bir kişinin, bir kurumun mücadelesi ile başarı olmaz. Önemli olan kamu kurumlarının, vatandaşlarımızla hep birlikte bu huzur ortamının, bu mutluluk ortamının tesis edilmesinde gayret göstermesidir. Bize düşen her zaman sizlere gerekli saygıyı, hürmeti ve vefayı göstermek. Yaşamış olduğunuz yıl itibarı ile bizden tecrübelisiniz. Bugün yaşlılar haftası nedeniyle bu ziyaretimiz vesile olsun dedik. Hem de bu vesile ile sizlerle sohbet etmek istedik. Buraya gelen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Gönül ister ki 365 gün sizlerle birlikte olalım. Bu anlamda da sizlerin anlayışına sığınıyor ve teşekkür ediyorum” dedi.

22 Mar 2018 - 16:46 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.