Kayıp genç kız 1 ay sonra bulundu

Kahramanmaraş’taki evinden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan 17 yaşındaki Elbistanlı genç kız, 1 ay sonra Mersin’de bulundu. Kızlarının bulunduğu haberini alan aile ise sevinç gözyaşlarına boğuldu.

Aslen Elbistan’a bağlı İğde Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan 17 yaşındaki Fatma Gül Günal, Kahramanmaraş’taki evlerinden 27 Nisan Salı günü dışarı çıktıktan sonra bir daha evine dönmemişti. Günal’a ulaşmaya çalışan ailesi, kendi imkanları yaptıkları aramadan sonuç alamayınca durumu güvenlik güçlerine bildirerek kayıp başvurusunda bulunmuştu. Genç kızın, evlerinin yakınında bir araca bindirildiği yönündeki bilgiler ışığında çalışmalara başlayan polis ekiplerinin yoğun çabası sonuç verdi. Günal’ın Mersin’de olduğunun öğrenilmesinin ardından söz konusu ikamete giden polis ekipleri, Günal’ı bulunduğu adresten alarak emniyete götürdü. Günal, burada anne ve babası ile görüştürüldü. Fatma Gül Günal’ın ailesine teslim edileceği bildirildi.

Bir aydır evlatlarına kavuşmanın ümidini taşıyan anne ve baba da emniyet görevlilerine teşekkür etti.

25 May 2021 - 13:18 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.