Kaya: “Odamızı, esnaflarımızla birlikte yöneteceğiz”

Elbistan Bakkallar Odası başkan adayı Mehmet Kaya, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu’nda bir dizi görüşmelerde bulundu.

Kaya: “Odamızı, esnaflarımızla birlikte yöneteceğiz”
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu’nu ziyaret eden Elbistan Bakkallar Odası başkan adayı Mehmet kaya, seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam ettiğini söyledi.

Ziyaretleri ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Kaya, oda üyesi esnafların sesi, gözü ve kulağı olmak için başkan adayı olduğunu belirtti.

Oda üyelerinin kendisi ve ekibine görev vermesi durumunda öncelikli olarak esnafın büyüyen sorunlarının çözümü için çaba göstereceklerini kaydeden Elbistan Bakkallar Odası başkan adayı Mehmet Kaya, “Odamızı, esnaflarımızla birlikte yöneteceğiz” dedi.

Kaya, şöyle konuştu:

“Göreve gelmemiz halinde esnafın gözü, sesi, kulağı olacağız. Esnafımızın ekonomik sosyal hakları için mücadele edecek sizlerle birlikte bir güç olacağız. Ekonomik sosyal dayanışmayı sağlayacak, esnafımızın kalkınması için mücadele edecek güçlü bir oda konumuna geleceğiz. Çözüm hizmet, çözüm inanmak, çözüm birlik ve beraberlik olmaktır. Yerinde görerek, izleyerek, dinleyerek ve hep bir araya gelerek sorunlara odaklanıp kolektif bir şekilde çözüm arayışında olacak bir yönetim oluşturduk.”

Oda üyelerinin sıkıntılara ve zorluklara göğüs gerdiğini anlatan Kaya, “Esnafımız zor günler geçiriyor. Esnafımızın bu sıkıntılı ve zor zamanlarında yanlarında olmak, yarınlara daha umutla bakmalarını sağlamak için bu göreve talibiz. Değerli üyelerimizin oyu ile bu onurlu göreve gelmem, akabinde vermiş olduğumuz vaatleri hep bir arada sizlerin de katılımıyla çözüme ulaştıracağımıza inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.

18 Kas 2017 - 15:46 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

GÖKHAN - BAŞKAN ADAYININ PROJELERİNİ MERAK EDİYORUM,NAPACAK MESELA BAKKALLARIN TABELALARINIMI YENİLEYECEK

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Kasım 15:46