Karakoç: “Ya milletin iktidarı, ya yıkım ittifakı”

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Türk İslam Karakoç, 24 Haziran’da Türkiye için bir kader oylamasının yapılacağının altını çizerek, “24 Haziran seçimleri milli olan, milletin derdi ile dertlenen ile milleti hor gören, milletin değerlerine hınç besleyenlerin seçimi olacaktır” diye konuştu.

Karakoç: “Ya milletin iktidarı, ya yıkım ittifakı”
Karakoç: “Ya milletin iktidarı, ya yıkım ittifakı”
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Karakoç, seçmenlerden sandık başına gittiklerinde parti ve particilik kalıbını bir kenara bırakıp Türkiye’nin ve çocuklarının geleceğini düşünerek tercih yapmaları çağrısında bulundu.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Türk İslam Karakoç, açıklamasında, “Ya milletin iktidarının, ekonomik ve siyasi iktidarın devamı veyahut yıkım ittifakı, kaos, istikrarsızlık” diyerek 24 Haziran seçimlerinin, Türkiye’nin geleceği açısından önemine işaret etti.

Açıklamasında 16 yıllık AK Parti iktidarında ülkeye ve başta Elbistan olmak üzere bölgeye kazandırılan yatırımlara da değinen Karakoç, Türkiye’nin, bir dönem memur maaşlarını ödeyemediğini ve 70 sente muhtaç bir ülke durumunda olduğunu hatırlattı.

“Yıkım ittifakının tek derdi, milli olan her şeye son vermek”

Karakoç, CHP, İYİ Parti, HDP ve Saadet Partisi’nin oluşturduğu ittifakın, milli olan her şeye ve millet iktidarına son verme amacını taşıdığını savunarak, “24 Haziran seçimleri yatırımların, ekonomik, siyasi, sosyal istikrar ve huzurun, büyümenin devam etmesini isteyenlerle, yatırımların durması, yapılanın yıkılması, ülkede siyasi ekonomik istikrarsızlığı özleyenlerin saf tuttuğu bir seçim olacaktır. 24 Haziran seçimlerinde CHP, İYİ Parti, HDP ve Saadet Partisi’nin oluşturduğu benzemezler ve yıkım ittifakının derdi, milletin iktidarına, milli olan her şeye son vermektir.

24 Haziran seçimlerinde milletimiz bir tarafta; uzaya gönderdiğimiz uydulara, denizin altından geçen yollara, tünellere, köprülere, binlerce kilometre duble yollara, sağlık yatırımlarına, hastanelere, savunma sanayinde yerli tanka/uçaklara, denizaltılara, savaş gemilerine, insansız hava araçlarına, her ile yapılan üniversitelere, havaalanlarına, doğalgaza, hızlı trenlere, okul çocuklarına verilen defter ve kitaplara, sosyal güvenlik alanında yatırım ve desteklere, emeklilere yapılan hizmet ve iyileştirmelere, sosyal devletin gereği yatırımlara, yaşlı ve engelli desteklerine, hibelere, harçlara, teknoloji yatırımlarına daha sayamadığımız ülkemizin ufkunu açan binlerce yatırıma bakacak. Diğer tarafta eski IMF’ye muhtaç, üretmeyen, kendi içine kapalı, darbeler ülkesi, üretimi faize giden, bankaların battığı, zenginlerin ve kökü dışarıda lobilerin yönettiği Türkiye’nin özlemini çeken; tek derdi Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’yi devirmek olan yıkım ittifakına bakıp kararını verecek.”

“Şer odakları, güçlü Türkiye’yi dize getirmek istiyor”

AK Parti’nin karşında duran cephenin kimlerden oluştuğunu, ancak büyük resme bakılarak görüleceğini vurgulayan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Türk İslam Karakoç, “Küçük hesaplar peşine düşersek sadece Türkiye kaybetmez; gönül coğrafyamızdaki Müslüman Türkler kaybeder” ifadeleri ile bu görüşünü destekledi.

Karakoç, “Türk İslam Karakoç olarak diyorum ki; elinizi vicdanınıza koyun 16 yılda yapılan milyarlarca liralık yukarıda binde birini ancak saydığım yatırımlar yapan, IMF borcunu ödeyen, büyüyen, kişi başı milli geliri on bin dolar olan, özgürlükler-demokrasi alanlarının genişlediği bir Türkiye mi? Yoksa milliyetçi ve muhafazakar insanların hor görüldüğü, dışlandığı, okula ve kamusal alana kızlarımızın alınmadığı, başörtülü annelerin yemin törenlerine, şehit cenazelerine alınmadığı 70 sente muhtaç, memur maaşı ödeyemeyen, faiz batağında bir Türkiye mi?” sorularıyla seçmene çağrıda bulunarak şöyle devam etti:

“Mesele parti ve particilik meselesini aşmıştır. Karşı cephede sadece içimizdeki fitne şebekesi değil, İsrail, FETÖ, Amerika, Soros, Haçlı kalıntıları, PKK ve bilumum şer güçler vardır. Ve bu şer güçler birlik olmuşlardır. Amaçları güçlü Türkiye’yi dize getirmek ve Anadolu çocuklarının iktidarına son vermektir. Büyük resmi göremez küçük hesaplar peşine düşersek sadece Türkiye kaybetmez; gönül coğrafyamızdaki Müslüman Türkler kaybeder.”

“AK Parti’nin kazanması, şer güçlerinin hesabını altüst edecek”

AK Parti’nin 24 Haziran seçimlerinde elde edeceği başarının, şer güçlerinin hesaplarını altüst edeceğini kaydeden Karakoç, “Eskiden ülkemize terör üzerinden ders vermek, ülkemizi terbiye etmek isteyenler şimdi döviz, faiz üzerinden ülkemize saldırmaktadırlar. 24 Haziran’da milletin iktidarı AK Parti’nin tek başına mecliste çoğunluk sağlaması ve başkanlığı alması ile bu şer güçlerin saldırıları hesapları ters düz olacaktır. Ülkemiz yeni kalkınma hamlelerine, yatırımlara hız kesmeden devam edecektir. Faiz ve döviz, 25 Haziran’da şaşılacak şekilde düşecek, fiyat istikrarı sağlanacaktır” ifadelerini kullandı.

“Elbistan, 70 yılda alamadığı yatırımı, 7 yılda aldı”

Elbistan’a son 7 yılda kazandırılan alt ve üstyapı yatırımlarının 70 yıllık dönemden fazla olduğunu hatırlatan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Türk İslam Karakoç, “Elbistan, 70 yılda almadığı yatırımı iddia ediyorum son 7 yılda almıştır. Doğalgaz, devasa hastanemiz, hükümet konağı, büyükşehirlerde olmayan adliye binası, spor kompleksi, Gençlik Merkezi, onlarca okul, park, mesire alanları, yapılan grup yolları, parke yollar ve alanlar, Ağız Diş Sağlığı Merkezi, Ruh Sağlığı Merkezi, kanalizasyonlar, alt ve üst yapı iyileştirmeleri, baraj ve göletler sayamadığımız onlarca yatırım AK Parti iktidarında Elbistan’a kazandırılmıştır. Hakeza Ekinözü ve Nurhak için de onlarca benzer yatırımlar söz konusudur” dedi.

“Asıl olan bu ülkenin öz evlatlarının iktidarda kalmasıdır”

Ülkemizin ciddi bir dönemecin eşiğinde olduğunu yineleyen Karakoç, açıklamasını, “Ayrıca diğer partilere oy veren tüm vatandaşlarımız da bizim için aynı derecede kıymetlidir. Onların da 24 Haziran seçimlerinin önemini bir daha düşünmelerini ve parti ve particilik kalıbını yırtıp ülke geleceğini, çocuklarımın geleceğini düşünerek karar vermelerini istiyorum. Ülkemiz ciddi bir seçim sürecinde ve ciddi bir dönemeçtedir. Bu seçimde AK Parti’nin tek başına iktidarı olması ülkemizdeki yatırımların, huzurun, ekonomik ve siyasi istikrarın devamı anlamına gelecektir. Asıl olan hizmet ve milli olanın devamıdır. Asıl olan samimi olan ve bu ülkenin öz evlatlarının iktidarda kalmasıdır” cümleleri ile tamamladı.

22 Haz 2018 - 15:20 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

20

Kuzey İlçeleri - Syn Adayın Söylediklerine bak. Elbistan ın içindeki yol neye benziyor.Allah Aşkına; Su Berbat, Yol Su Yok.Şu yok. Çevre İllere Bir Bakın; Kayseri, Malatya, G.Antep hizmete bir bakın, Yollarıa bir Bakın...!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 15:20
18

Caner Mert - Caliskan ülküsünü ülkesini Seven degerli bir sahsiyet insanAllah Meclisde olur.Elbistan Icin büyük bir kazanim olur. Rabim yardimcisi olsun.....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 15:20
16

Kazim Erdem - Türk Islam karakoc rahmetli Abdurahim karakoc un Elbistanlilara emaneti. Rahmetli nin kiymetini rahmet li olunca anlasildi bari oglunun kiymetini bilelim lütfen . Dürüst bilgili millete ve vatana cok yarar saglar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 15:20
15

Ali yildiz - Rahmetli a.karakocun siirlerinden okusaniz daha etkili olurdu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 15:20
14

yıkımsensin - Yıkım ittifakı sensin. Bu zihniyetten sıkıldı artık millet. Herşey İYİ olacak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 15:20
12

Kronik Muhalif(!) - 7 Haziran 2015 seçimlerinde 7. sıradan gidemedin, 2 ay sonraki seçimde de 7.sırayı dahi vermedikleri için gidemedin.Bu kez yine 7. sıradan gidemeyeceksin sen

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 15:20
11

Zekeriya - Yıkım sürecini siz başlatmadınızmı 63tane akil adam tutup şehit aile lerini tepki ğösteriyorsunuz diye polislere coplatmadınızmı bunları unuttunuz herhalde ne mutlu türküm tabelalarını sökmedinizmi unutma unutturma

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 15:20
10

Elbistanlı - Ekonomik istikrar yok. Her şey zamlandı fakat maaşlar aynı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 15:20
09

Kronik Muhalif(!) - Toplum artık bu bayatlamış sözleri yemiyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 15:20
08

Muhammet - Kardeşim bu ne cur'et kimsin nesin soyadını hariç tek bir özellik söyle bu ne cur 'et ne demek biz olmazsak yıkım olur.milleti gören saraylar Sultanlar merakı olan halktan haktan hukuktan kopan sizsiniz.Amasiz bile kazansaniz yıkım olmaz.T.Ç devleti büyüktür kimse yikamaz yıllar önce devletimizin başından T.C'yi kaldırmak isteyenler de bunu gördü.gördü dimi büyük şairin mahdumu. TAMAM

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 15:20
07

Mehmet demir - Bu seçim Türkiye nin değil akp nin var ya da yok olma mücadelesidir

Secmene ölümü gösteriyorlar,sitmaya razi etmeye çalışıyorlar !

Ölüme de sitmaya da Hayır !

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 15:20
05

Firat - Ya bu tv seyretmiyor yada milleti aptal yerine koyuyor 16 yıllık iktidar diyor kendi ağzıyla beki bu ülkeyi bu hale getiren kim millet her şeyin farkında sen rahat ol

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 15:20
04

serdar - Patas ve soğanın fiyatından haberi varmı acaba cok merak ediyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 15:20
03

Hacı - Elbistan için kaçkere meclise önerge verdin.3,5 senedir bir kere kürsüde söz alıp konusamadın hala burda ilçe başkanı gibi seçim çalışması yapıyorsun.Her dönem 12 oyumuz firesiz sizeydi ama artık bir tane bile yok yeter hep kendi menfaatlerinize calısıp vatan millet diyorsunuz.Vatanını seven önce cocugunu aslan gibi askere gider sonrada kimseye bir kuruş devlet malını yedirtmez..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 15:20
02

Faruk ÜNAL - Ne kadar boş ve anlamsız sözler milleti ikiye boldunuz sizden başka herkes gayri milli oylemi aynaya bakın önce

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 15:20
01

Elbistanli - Bu adam Elbistan ve Türkiye+gerceginden kopuk bence.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 15:20