Karaelbistan ve Çiçek Mahallesi İmar Planında sona yaklaşıldı

Elbistan Belediyesi, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlatılan Çiçek ve Karaelbistan Mahalleleri İmar Planıyla ilgili gerekli çalışmalar hızlandırıldı.

Çiçek ve Karaelbistan İmar Planının hızlı ve tereddütlere yer vermeyecek şekilde hazırlanması için Büyükşehir Belediyesi ile Elbistan Belediyesi çalışmaları takip ediyor.

Konu hakkında Elbistan Belediyesinden yapılan açıklamada, “Elbistan’a bağlı Çiçek ve Karaelbistan Mahallelerimizde imar planı çalışmaları başlamıştı. Bu çalışmaları Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve şehir plancılarca sürdürmektedir. Elbistan Belediyesi olarak hazırlanan planın daha hızlı sonuçlanması ve tereddütlere yer vermeyecek şekilde hazırlanması için Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte çalışıyoruz. Belediye olarak hiçbir vatandaşımızın mağdur olmaması için imar planının her aşamasında tüm kurumlarımız ile istişareli çalışmalarımız devam edecektir. İnşallah çok kısa bir süre sonra imar planı çalışması tamamlanacaktır” denildi.

22 May 2019 - 15:50 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

06

M.Bilgetürk - Elbistan merkezi çözdüler de sıra bunlara geldi öyle mi(!)

"Her boyayı boyadın bir fıstık yeşili kaldı" diyesi geliyor insanın...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 15:50
05

Yurdal - Elbistan'ın imarını halletenler bunlarıda hallederler merak etmeyin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 15:50
04

Vatandaş - İmar çıksa neki inşaat yapan yok ki yapacak müteahhit mi kaldıki

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 15:50
02

Elbistanlı - Elbıstanın imar planı ne oldu düzenleme olmazsa bir tane bile inşaat yapılmayacak, el vicdan Elbistanı bitırmeyin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 15:50