Karaçar’da yol çalışmaları devam ediyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Nurhak’a bağlı Karaçar Mahallesi’nde başlattığı bordür parke döşeme çalışmaları devam ediyor.

KMBB Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekiplerin, Nurhak ilçesinin Karaçar Mahallesi’nde başlattığı parke yol çalışmasında son aşamaya gelindi. Mahalle sakinlerinin kışın çamurdan yazın tozdan duramadıklarını bildirdikleri, Nurhak ilçe merkezinin girişinde bulunan, işlek iki ana caddeyi birbirine bağlayan yol tehlike arz etmekteydi. Yolun bakımsız ve güvensiz olmasından dolayı yol genişletme çalışmalarıyla birlikte 12 bin metrekare parke döşeniyor.

Daha güvenli ve temiz bir yola sahip olmanın mutluluğunu yaşayan Karaçar Mahallesi sakinleri Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür ettiler.

16 Eyl 2020 - 17:00 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Hurşit yapıcı - Sn belediye başkanımız ve değerli devlet büyüğümüz karahasanlı ali demir beye çok teşekkür ederim.onlar olmasa biz ne yapardık nasıl yaşardık

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Eylül 17:00