Kandemir: “Sanayi tesislerinde çalışma önceliği bölge insanında olmalı”

Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkanı Hakan Kandemir, Afşin-Elbistan Linyitleri (AEL) Kömür İşletmesi’nde istihdam edilecek 300 kişiyle ilgili olarak, sanayi tesislerinde çalışma önceliğinin tesisin bulunduğu bölge insanında olması gerektiğini söyledi.

Kandemir: “Sanayi tesislerinde çalışma önceliği bölge insanında olmalı”
Kandemir: “Sanayi tesislerinde çalışma önceliği bölge insanında olmalı”
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkanı Hakan Kandemir, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Elbistan’a geldi. Kandemir’in ilk durağı Ülkücü İşçiler Derneği Elbistan Şubesi oldu. Burada Şube Başkanı İbrahim Çil ve dernek üyeleri tarafından karşılandı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir’in de katıldığı ziyarette Şube Başkanı İbrahim Çil ve üyelerle bir süre görüş alışverişinde bulunan Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkanı Hakan Kandemir’in gündeminde Afşin-Elbistan Linyitleri (AEL) Kömür İşletmesi’nde istihdam edilecek 300 işçi vardı.

Ülkücü İşçiler Derneği Elbistan Şube Başkanı İbrahim Çil’in selamlama konuşmasının ardından değerlendirme yapan Genel Başkan Kandemir, sanayi tesislerinin kuruldukları bölge ile istihdam ve diğer birçok konuda ayrılmaz parçası olduğuna dikkat çekti.

Genel Başkan Kandemir, “Türkiye’nin her tarafında çalışan, iş bulamayan, çalışamayan işsiz arkadaşlarımızın hepsi bizlerin kardeşidir. Amma velâkin, ülkemizin yanı sıra bu bölgenin kalkınması ve insanların yararı için kurulan bir fabrikanın, bir tesisin, öncelikle bölgedeki istihdamın artırılması ve işsizliğin giderilmesi anlamında bölgenin ve bölgeye en yakın civar ilçe ve illerden olması daha mantıklıdır. Bu noktada da derneğimizin Elbistan Şubesi gerekli açıklamayı yapmıştır. Yetkililerin bu konuda daha duyarlı ve hassas olmasını temenni ediyoruz. Bu noktada genel merkez olarak bizim üzerimize düşen her şeyde de elimizden geleni seve seve yapmaya hazırız” dedi.

Kahramanmaraş genelinde 2 günlük bir çalışma ziyareti planladıklarını belirten Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkanı Hakan Kandemir, “Bu kapsamda da Elbistan’da bir takım ziyaretlerimiz olacak. Zorlu bir süreç atlattık. 16 Nisan 2017’de gerçekleştirilen bir referandum sürecini geride bıraktık. Bizler, milliyetçi-ülkücü hareket olarak liderimizin emrinde sonuna kadar gerekli çalışmaları yaparak istediğimiz sonuca da kavuştuğuna inanıyoruz. Bu süreci tamamladık. Bundan sonra dernek olarak kendi çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz. Referandumun da vatanımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkanı Hakan Kandemir, daha sonra dernek üyelerinin sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi.

29 Nis 2017 - 16:21 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Elbistanli - Kardeşim 300 kişi ise alınacak tamam 140 bin kişi ne olacak kanser tabi ama bugun rüzgar ve güneş enerjisi on planda bunlar daha iyi değilmi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Nisan 16:21
01

Ali - Magdur olan Elbistan li

İşe giren baskasi

Ben işsiz gezerken torbil le İŞE giren çok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Nisan 16:21