Kahramanmaraş Valiliği artan vakalara karşı uyardı

Kahramanmaraş Valiliği, Covid-19’a karşı vatandaşları tedbirlere uymaya devam etmeleri için bir kez daha uyarıda bulundu.

Uzun bir süreden sonra hafta sonunda 1 gün sokağa çıkma kısıtlamasının döndüğü Kahramanmaraş’ta vaka sayılarındaki artış da hız kesmedi. Kahramanmaraş Valiliği, vaka artışlarının önüne geçilmesi için yayımladığı duyuru ile vatandaşları uyardı.

Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Türkiye'de olduğu gibi Kahramanmaraş'ta da vaka sayılarının arttığı ve vatandaşların maske mesafe ve hijyen kurallarından taviz vermemesi gerektiği vurgulandı.

İllere göre haftalık vaka sayılarının yer aldığı haritanın gösterildiği paylaşımda, “Ülkemizde olduğu gibi ilimizde de vaka sayıları artmaya devam ediyor. Covid-19'la mücadelemizi rehavete kapılmadan tedbirlere harfi harfine uyarak sürdürelim. Lütfen, aşı programı toplum bağışıklığını sağlayana kadar mücadeleye devam edelim. Maske, mesafe ve temizlik kurallarından taviz vermeyelim” ifadeleri kullanıldı.

05 Nis 2021 - 17:00 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.