Kahramanmaraş Tabip Odası seçimleri yapıldı

Kahramanmaraş Tabip Odası seçimleri yapıldı.

Kahramanmaraş Tabip Odası seçimleri yapıldı
Kahramanmaraş Tabip Odası seçimleri yapıldı
Haber albümü için resme tıklayın

Kahramanmaraş Tabip Odası seçimleri yapıldı. Oda binasında yapılan seçimde Tabipler Odası Başkanlığını yürüten Dr. Ekrem Aksu aday olmazken, seçimde Dr. Harun Çetin ile Dr. Hacı Ali Genç’in oluşturduğu listeler yarıştı.

Yapılan seçimin ardından en çok üye çıkarmayı başaran Dr. Harun Çetin ve ekibi seçimi kazanan isim oldu.

Dr. Harun Çetin, yaptığı teşekkür konuşmasında, ”Hekim camiamızın sorunlarını çözümü noktasında kullanıp, tabip odamızı sürekli gündemde olan bir meslek örgütü haline getirmek için mücadele edeceğiz. Öncelikle Kahramanmaraş Tabip Odamızda ilk ay içerisinde üye olan ve olmayan tüm hekimlerimizin sorunlarını, taleplerini ve çözüm önerilerini almak, düzenli iletişim ağı oluşturmak için mail grubu oluşturarak sorunların çözümü noktasında girişimlere başlayacağız. İlk bir ay içerinde Kahramanmaraş Tabip Odamıza kayıtlı hekimlerimizin üyelikleri güncellenerek sitemizde ilan edeceğiz ve üye olmayan arkadaşlarımızı Tabip odamıza üye olmaya davet edeceğiz. Kahramanmaraş Tabip Odamızın fiziki mekân probleminin çözümü noktasında hızla çalışmalara başlayarak en kısa zamanda bu sorunu ortadan kaldıracağız” dedi.

Kahramanmaraş Tabip Odası yönetimi şu isimlerden oluştu: Dr. Harun Çetin, Dr. Hacı Ali Genç, Dr. İsmail Durna, Dr. Ali Erdal Karakaya, Dr. Mehmet Yüzbaşı, Dr. Ahmet Kaptanoğlu, Dr. Tuncay Bal.

Denetleme Kurulu: Dr. Orhan Karabörk, Dr. Zekeriya Balık, Dr. Emrullah Kirişçi.

Onur Kurulu: Dr. Hafize Öksüz, Dr. Mehmet Fatih Yüzbaşıoğlu, Dr. Kadir Gişi, Dr. Ahmet Kurtul, Dr. Mehmet Kirişçi

Büyük Kongre Delegeleri: Dr. Mehmet Ali Düzkale, Dr. Lütfi Tiyekli, Dr. Cengiz Dilber, Dr. İrfan Karatutlu, Dr. Alpay Köylü, Dr. Mehmet Yaşar Özkars, Dr. Gürkan Çıkım.

18 Nis 2018 - 13:11 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.