Kahraman şehidin babası Sekin’den anlamlı ziyaret

İzmir Adliyesi’ne yönelik olarak PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıya kahramanca karşı koyarken şehit düşen Polis Memuru Fethi Sekin'in babası Mehmet Zeki Sekin, Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Kahraman şehidin babası Sekin’den anlamlı ziyaret
Kahraman şehidin babası Sekin’den anlamlı ziyaret
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Geçen yıl İzmir Adliyesine yapılmak istenilen terör saldırısını fark ederek, teröristleri durduran ve çıkan çatışmada şehit olan Polis Memuru Fethi Sekin, Türkiye’nin gönlünde taht kurdu. Kahramanlığı ile gönülleri fetheden şehit Sekin’in babası Mehmet Zeki Sekin, Karahasanuşağı Mahallesi’ndeki şehitleri anma programına katılmak için geldiği Elbistan’da, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sinan Sert’le birlikte Elbistan İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık’ı ziyaret eden şehit babası Mehmet Zeki Sekin, şehit oğlunun meslektaşları ile de bir süre sohbet etti.

Şehit babası Sekin, oğlu ile gurur duyduğunu belirterek şehit oğlunun Türkiye’nin kalbinde yaşıyor olmasının onurunu yaşadığını kaydetti. Baba Sekin, “Bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi korusun” dedi.

Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun da, Şehit Polis Memuru Fethi Sekin’in kahramanlığının asla unutulmayacağının altını çizdi.

Elbistan İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık ise, ziyaretin kendilerini onurlandığını söyleyerek, baba Mehmet Zeki Sekin’e bir kez daha başsağlığı dileğinde bulundu.

16 Nis 2018 - 17:05 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Elbistanın Sesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Elbistanın Sesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Elbistanın Sesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Elbistanın Sesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

Mevlüt ÇANAK - ALLAH Amcamıza Hayırlı ömür versin.FETHİ SEKİN gibi bir yiğidin Babası olmayı hepimize nasip etsin!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Nisan 17:05
03

Ali - Ömer halis demir ve Fethi Sekin ler olduğu müddetçe bu ülkede hiç bir şey olmaz

Biz bu ülkede yasiyorsak şehitlerimiz sayesinde yasiyoruz

Rahmet minnettarız

Nur için de yatsın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Nisan 17:05
01

Ömer arkalı - Başta Mehmet Zeki Sekin ve Menderes Polat Olmak Üzere, Rabbim Bu Yiğit Kahramanlarımızın Analarından Babalarından Her İki Cihanda Razı Olsun İnşAllah .Şehitlerimizin Ruhları Şad Olsun ...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Nisan 17:05